Windows 8.1 Update 1 Güncelleme Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu güncelleme uyumluluk sorunlarını gideriyor mu? Gideriyor ise Windows 8'den geçeceğim de.

@Cengiz Han
Öncelikle 8.1 sürümüne yükseltmelisiniz. Aksi takdirde Update 1 dosyaları çalışmayacaktır.

@Yiğithan Karabel
Eğer kendi kullanıcı dosyalarınızın bulunduğu C:/Users/ klasörünün yedeğini almayı biliyor iseniz kayıpsız bir şekilde 8.1'e geçebilirsiniz.

@Exper123
Windows dosyalarınızdan bir kaç tanesi bozulmuş olabilir. Fakat hangilerini bozuk olduğunu bilemeyeceğim. Ya da update dosyası düzgün yüklenmemiş olabilir. Bir baytı bile yanlış inmiş olabilir. Dosyaların doğrulu için lütfen MD5 ve SHA1 kodlarına bakınız.

Bilgisayarımda bir sorun olduğunu sanmıyorum. Her türlü işlemi sorunsuz yapabiliyorum. Ayrıca dediğiniz gibi dosyaların kodlarını aşağıda belirttim.

Biliyorum Syper. Windows 8.1.1'de uyumluluk sorunları giderilmiş mi? Deneyen arkadaşlar belirtebilir mi? Örneğin Windows 8.1'de Facebook videolu konuşmayı çalıştıramamıştım.

Bu arada exper123 eğer işletim sisteminde bir sorun yoksa şuan. Windows 8.1.1'i sonra Windows Update aracılığıyla da kurabilirsin. Sorun varsa temiz format at.

Ben şuana kadar 8.1'de çalışmayan bir program göremedim. İlk çıktığında hatalar var deniyordu ve doğrudur da. Ama 1 hafta sonra 8.1 kurdum ve her şey sorunsuz çalışıyordu.

Ben şuana kadar 8.1'de çalışmayan bir program göremedim. İlk çıktığında hatalar var deniyordu ve doğrudur da. Ama 1 hafta sonra 8.1 kurdum ve her şey sorunsuz çalışıyordu.

Facebook görüntülü konuşma uygulaması sorunlu. Bu sorun giderildi mi? İnanmıyorsanız forumda da bu tür konular açıldı. İnternette de aratırsanız sorunları görürsünüz. Windows 8'de çalışıyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…