Windows 8.1 Update 1 Güncelleme Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kod:
11 Mart'ta çıkacak diyorlardı 8 Nisan'a mı ertelendi ?

x64 sürümünü 4 defa yeniden başlatarak kurdu. Gözüme çarpanlar:

-Bilgisayar açılışta metro arayüzünü atlayıp masaüstünü açıyor.
-Mağaza uygulaması görev çubuğuna yerleşti.
-Sol üst çapraza geldiğinizde uygulama listesi yarım saniye gecikmeli açılıyor.
-Bilgisayar ayarlarında SkyDrive yerine OneDrive var. (Update 1 ile mi geldi ondan emin değilim.)
-Metro arayüzünde iken veya herhangi bir metro programı açıkken farenizi en aşağı kaydırırsanız görev çubuğu çıkıyor.
-Metro uygulamasında iken farenizi en üste kaydırırsanız uygulama çubuğu çıkıyor. (Sağdan/soldan böl, simge durumuna küçült ve kapat seçenekleri var.)
-Metro uygulamaları görev çubuğuna sabitlenebiliyor. (En beğendiğim özellik. Metro uygulamalarının kullanımını arttıracaktır.)
-Metro arayüzünde sağ üst köşeye arama tuşu ve güç menüsü tuşu eklenmiş.
-Metro uygulamalarına sağ tıkladığınızda aşağıda çıkan menü sağ tık menüsü halini almış. (Sabitle/Kaldır/Boyut değiştir/Canlı kutucukları aç-kapat seçenekleri var.)
-Bilgisayar ayarlarına en alt kısma Denetim Masası kısayolu eklenmiş.
-Internet Explorer güncellenmiş. (11.0.1>11.0.3)

Değişmeyenler:
-Denetim Masası>Sistem bilgilerinde "Windows 8.1" yazmakta. "Update 1" vb. bir ibare yok.
-Fare ve klavye ayarlarında bir değişiklik yok.
-Tema değişikliği yok.

Bence acele etmeyin. Bekleyin windows çıkarsın yaparız güncellemeyi.

Recep abi güncellemeyi direk olarak güncellemeleri açarak bilgisayarın kendisi güncellese güncelleme olur mu ?

Ben güncellemeyeceğim Microsoft Windows 8 'i boşuna çıkardı bence bu updateyi yaparak çıkarmasaydı. Boykot ediyorum bir daha güncellemek yok son çare Windows 9.

Ben güncellemeyeceğim Microsoft Windows 8 'i boşuna çıkardı bence bu updateyi yaparak çıkarmasaydı. Boykot ediyorum bir daha güncellemek yok son çare Windows 9.

Aranızda ne geçti bu kadar merak ettim doğrusu. Nedir alıp veremediğiniz? Yazılım yapmak kolay iş değil, biraz sabredeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı