Windows 8.1 Update'den Sonra Pc'nin Geç Açılması

tahayusuf23

Hectopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar;

Burada windows updateden hangi güncellemeleri yüklüyebilirim diye konu açtım ve arkadaşlar tamamını yükleyin dediler ve yükledim.

Fakat bi sorunum var önceden 15 sn. açılan 15 sn. de kapanan laptopum 1-1,5 dk arasında kapanıp açılıyor .
Sebebi nedir acaba ?

Windows güncellemeleri sisteminizi ve windows yazılımınızı daha verimli daha stabil daha kararlı yapar. Yavaşlamanın tam aksine daha akıcı yapar. Yavaşlamanın bunlardan kaynaklandığını zannetmiyorum yüklediğin yeni programlar veya başlangıçta açılan çok programlar neden olmuş olabilir.

Windows güncellemeleri sisteminizi ve windows yazılımınızı daha verimli daha stabil daha kararlı yapar. Yavaşlamanın tam aksine daha akıcı yapar. Yavaşlamanın bunlardan kaynaklandığını zannetmiyorum yüklediğin yeni programlar veya başlangıçta açılan çok programlar neden olmuş olabilir.

Verdiğiniz cevap için sağolun ama ilk windows yükledikten sonra güncelleme yapıncada geç açılıyor .

Virüs programını mutlaka yükle İşlemcin ve ram in iyiyse Kaspersky İnternet Security yüklemeni öneririm. Eğer işlemcin ve ramin iyi değilse Kaspersky yükleme bilgisayarı kasar. Onun yerine bilgisayarı hiç kasmayan ancak etkili bir virüs programı kullanabilirsin Weproot yükleyebilirsiniz. Bir aydır bilgisayarı virüs programı olmadan kullanıyorsanız sisteminizde yüksek ihtimal virüs bulaşmış olabilir.

İndirme linki ; Weproot yasal lisans kampanyası da var içinde anlatımı mevcut.

Ayrıca bilgisayarında Ccleaner programınıda bulundur çok işe yarıyor sisteminde performans alırsın.

Virüs programını mutlaka yükle İşlemcin ve ram in iyiyse Kaspersky İnternet Security yüklemeni öneririm. Eğer işlemcin ve ramin iyi değilse Kaspersky yükleme bilgisayarı kasar. Onun yerine bilgisayarı hiç kasmayan ancak etkili bir virüs programı kullanabilirsin Weproot yükleyebilirsiniz. Bir aydır bilgisayarı virüs programı olmadan kullanıyorsanız sisteminizde yüksek ihtimal virüs bulaşmış olabilir.

İndirme linki ; Weproot yasal lisans kampanyası da var içinde anlatımı mevcut.

i5 4200h
8gb ram
500 gb hgsh hdd
gtx 850m gpu

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı