Windows 8.1 uyumsuzluk sorunları

Blacsis

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Sistem özelliklerim:

Intel i7 7700HQ, NVIDIA GTX1050,8 GB RAM, 1TB HDD 7200RPM

Arkadaşlar laptop aldığımda içinde Windows 10 sürümü yüklüydü. Fakat ben Windows 10'dan çok şikayetçi olmaya başladım. PC boştayken %100 disk kullanımları anlamsız yere geç açılmalar sürekli donma kasma problemleri. Bu yüzden Win 8.1 geçtim bilgisayarın hızından çok memnunum ama oyunlar çok canımı sıkıyor. Zaten yüklediğimde hiçbir driver yoktu yüklemeye çalıştım ama sanırım pekte başarılı olamadım Visual c++ çok sorun gibi duruyor çok fazla hata alıyorum. Dxdiag'tan ekran kartımı göremiyorum driveri yüklü ama GeForce exp. Açmaya çalışınca resimdeki hatayı alıyorum. PUBG açamıyorum. Bu uyumluluk sorunlarını nasıl aşabilirim? Windows Update açılmıyor.

Dosya Ekleri

• hata1.png
    hata1.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 87
  • hata1.jpg
    hata1.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 70
  • hata1.png
    hata1.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 74
Aldığınız ilk hata Microsoft'un yayınlamış olduğu "Evrensel C Çalışma Zamanı Güncelleştirmesi"ni almadığınızdan kaynaklanıyor. Windows'unuzu güncelleştirin. Visual C++ sorun değil, yüklemesi gayet basit. Benim size önerim VCRedist Installer gibi toplu kurulum yazılımlarını indirin, sizin yerinize hepsini kursun.

Aldığınız hatalar zaten eski sürüm Windows kullandığınız için alıyorsunuz. Belirttiğiniz özelliklerden daha kötü sistemlerde kullanıyoruz bir problem yaşamıyoruz. Windows 10 Home kurulumu yapın ve mümkünse temiz kurulum.

Son sildiğin oyunu yada programı düzgün kaldıramamış'sın buda sildiğin programları ortak kullanan programları etkilemiş. Basit olanı "sistem geri yüklemeden" bunu halledebilirsin.

Aldığınız hatalar zaten eski sürüm Windows kullandığınız için alıyorsunuz. Belirttiğiniz özelliklerden daha kötü sistemlerde kullanıyoruz bir problem yaşamıyoruz. Windows 10 Home kurulumu yapın ve mümkünse temiz kurulum.

Ben Windows 7 kullanıyorum ve bu hataların hiç birini almıyorum ve çok memnunum. Eski sürümle alakası yok. Windows 10 aerosu masaüstü düzeni font vb. berbat. Stabil değil. Millette şöyle bir anlayış var en yenisi en iyisidir gibi, bu telefon alıcakken en yenisini çıkmasını bekleyip sonra almak gibi birşey, lakin artık yeni bir özellik katmıyorlar modelini şeklini değiştiriyorlar millette aaa bak bu en yenisi bu daha iyidir algısında.
Demek istediğim bir şeyin yeni olması eskisinden daha iyi olacağının garantisi değildir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı