Çözüldü Windows 8.1 varsayılan klasör simgeleri Windows 11 simgeleri ile değiştirilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Rehberi eksiksiz uyguladıysanız çalışması gerekiyor. Tekrar kontrol edin.

sdfdsf.PNG

Hocam buradan sonra start patching diyorum daha sonra yeniden başlayın bilgisayarı diyor. Yeniden başlatıyorum ekranda your PC patched gibi bir uyarı çıkıyor ama değişen bir şey yok.

sdgsg.PNG

İconların yükleme sayfasında gereksinim Windows 10 yazıyor.

Ekrdfghsfdhsdan Alıntısı.PNG

Bu kısımdan kutuları işaretlemem gerekiyor mu?

dsfgsdh.PNG

Patched 0 files yazıyor hocam.

Sorunu çözdüm.
"İpack for Windows 10 1809 and lower" adındaki klasörde olan windows11.exe adlı dosyayı açtım çalıştırdım ve yükleme bittiğinde iconlar yüklenmiş oldu.
Şu an aklımda değil. Rehberi detaylı şekilde okursanız açıklama yapılmıştır.

Resimdeki Windows 11 default olan dosyayının uzantısını 7Z yaptım ve programda add dedikten sonra start patching dedim bilgisayar yeniden başladı ama değişen bir şey olmadı.

Gerekli ikonların resimlerini png olarak indirim ve sonra webden bulabileceğiniz ücretsiz bir converter ile ico'ya çevirin.(png to ico) Sonrasında bu ico dosyalarını bir klasöre atın ve simge değiştirden dosyaları seçin.
Teker teker yapmak zor oluyor.

Resimdeki Windows 11 default olan dosyayının uzantısını 7Z yaptım ve programda add dedikten sonra start patching dedim bilgisayar yeniden başladı ama değişen bir şey olmadı.

sdfdsf.PNG

Hocam buradan sonra start patching diyorum daha sonra yeniden başlayın bilgisayarı diyor. Yeniden başlatıyorum ekranda your PC patched gibi bir uyarı çıkıyor ama değişen bir şey yok.

sdgsg.PNG

İconların yükleme sayfasında gereksinim Windows 10 yazıyor.

Ekrdfghsfdhsdan Alıntısı.PNG

Bu kısımdan kutuları işaretlemem gerekiyor mu?

dsfgsdh.PNG

Patched 0 files yazıyor hocam.

Sorunu çözdüm.
"İpack for Windows 10 1809 and lower" adındaki klasörde olan windows11.exe adlı dosyayı açtım çalıştırdım ve yükleme bittiğinde iconlar yüklenmiş oldu.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı