Kapalı Windows 8.1 ve 10 Lisans Satışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden hiç lisans alan bu forumdan birisi var mı?
Bir arrkadaşlar görüşüyorduk, alacaktı, bugün yarın geri dönüş yapar. Bu forum dışında bir arkadaşa satış yapıldı.
O dağıtılan lisanslar kişi mezun olduğunda geri alınmıyor mu?
Hayır, kişi mezun olduğunda üniversite kendisine yeri yazılımlar için lisans vermeyi kesiyor. Mevcut olarak kullandığı yazılımları kullanmaya devam ediyor.
Keyler OEM key gibi yani? Yine de fiyatlar fena değil. 50 TL gibi bir paraya tek bilgisayarlık da olsa windows key heryerde bulunmuyor.
Aynen OEM key mantığı ile çalışıyor.
Bana bir adet win10 sakla paypal kart alır almaz alıcağım senden :)
Lisans çok. Alacağınız zaman mail atın gerekli bilgileri vereyim.

Ek olarak ödeme yöntemlerine: Finansbank Enpara ve Yapıkredi Nuvo yöntemleri de eklenmiştir. Havale ve EFT yapabilirsiniz.

@Saykopat, neden bir saat bekladiniz? Bu işler normalde şipşak olutor. :D

Ayrıca, hayırlı olsun. :)
Vallahi sebebini bilmiyorum ama geçerli bir sebebi vardır herhalde. Teşekkür ediyorum şu an Edge den yazıyorum belirtmek isterim ki çok yavaş Chroma devam :D

@Saykopat, neden bir saat bekladiniz? Bu işler normalde şipşak olutor. :D

Ayrıca, hayırlı olsun. :)
Dreamspark premium hesapları temin ettiğimi söylemiştim. Benimde hesapları temin etmem gerekiyor gerekli yerlere ödeme yapıp. Dolayısı ile hemen teslim edemiyorum. Ödemeyi aldıktan 1-2 saat içinde teslim edebiliyorum.

Beni sakın yanlış anlamayın ama: Siz bu hesapları, keyleri önceden hazırlayıp, sizden alan yani müşterinize anında teslim edemez misiniz?
Şahsen yanlış anlıyorum... Hani "adam benim paramla başkasından alıp üstüne kar koyup bana satıyor" gibi başkası da düşünebilir.

Önceden de belirttim; orjinal ve sonsuz Win 8.1 pro için oldukça uygun fiyata satıyorsunuz, diye. Ama bunu biraz praik ve profesyonel bir şekilde yapsanız daha hoş olacaktır. :)

Beni sakın yanlış anlamayın ama: Siz bu hesapları, keyleri önceden hazırlayıp, sizden alan yani müşterinize anında teslim edemez misiniz?
Şahsen yanlış anlıyorum... Hani "adam benim paramla başkasından alıp üstüne kar koyup bana satıyor" gibi başkası da düşünebilir.

Önceden de belirttim; orjinal ve sonsuz Win 8.1 pro için oldukça uygun fiyata satıyorsunuz, diye. Ama bunu biraz praik ve profesyonel bir şekilde yapsanız daha hoş olacaktır. :)
Bence de. 1 saat çok uzun bir süre...

Haklısınız. Ama zaten alacağım kişiler belli oluyor, lisansları hazır oluyor. Sadece alacağım zaman haber veriyorum. Bundan sonra dediğiniz gibi de olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı