Kapalı Windows 8.1 ve 10 Lisans Satışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim verdiğim keyler DreamSpark Premium üstünden dağıtılan keyler. Normal kullanıcılara dağıtılan sürüm normal Pro sürümü değil. Windows 10'a yükseltilemez. Benim verdiğim keyler normal Pro keyleri. Süreyi o kadar uzun tutmayın, benden aldıktan sonra en geç 15-20 gün sonra aktif etmenizi tavsiye ederim.
tamam teşekkürler iyi satışlar

Bu, kutulu aldığımız windowsa göre ne farkediyor ve bu keyleri nereye yazıyoruz?

Bu, kutulu aldığımız windowsa göre ne farkediyor ve bu keyleri nereye yazıyoruz?
Kutulu olarak aldığınız keyden hiçbir farkı yoktur. İstersen kurulumda sorulan alana yazarsın istersen bilgisayarı etkinleştirmen istendiğinde yazarsın. İstersen manuel olarak bilgisayar özelliklerinde yer alan lisans bölümüne yazarsın.

Hocam bende satın almak istiyorum sanırım belli bir süre sonra kısıtlama olmuyor değil mi ? Dreamspark olması sıkıntı yaratır mı ?

Hocam bende satın almak istiyorum sanırım belli bir süre sonra kısıtlama olmuyor değil mi ? Dreamspark olması sıkıntı yaratır mı ?
Kutulu satılan sürüm ile aynıdır. Herhangi bir kısıtlamanın olması söz konusu değildir. Konuda belirtildiği gibi lisanslar süresiz kullanıma sahiptir.

Kutulu satılan sürüm ile aynıdır. Herhangi bir kısıtlamanın olması söz konusu değildir. Konuda belirtildiği gibi lisanslar süresiz kullanıma sahiptir.
En yakın zamanda satın almak istiyorum. Eve gelince sizinle iletişime geçeceğim.

iletisim@cenkaykeser.com adresine mail atın ödeme bilgilerini vereyim.

Technopat üstünden 4 arkadaşa lisans satışı yapılmıştır, satışlar devam ediyor (y)

Verdiğin adrese mail attım. Bende aktif edilmemiş Windows 8.1 yüklü. Sizden 8.1 keyi aldığım takdirde 8.1'i aktif edip Windows 10'a yükseltmem mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı