Windows 8.1 ve 7 nasıl beraber kullanılır?

Captain Rex

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Merhaba. Ben Windows 8.1 kullanıyorum yanına lazım olduğundan 7 kurmam gerek ama benim BIOS'um UEFI Windows'ta UEFI yazıyor ben şimdi sadece Security Boot'u kapatınca Windows 7 kurulumda starting Windows'ta kalıyor. Ben BIOS'u legacy yapıp girsem açılır mı? Ayrıca her Windows 7'ye gireceğim zaman legacy 8.1'e gireceğim zamanda UEFI mi yapmam lazım? Evet sorularım biraz fazla biliyorum ama cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sanırım yazdıklarımı okumadınızda ben BIOS'la ilgili sorular sordum dualboot atmayı biliyorum.
Güncel.

Son düzenleme:
Hocam 8.1i UEFI'yi kapatıp kurabilirsin 7IDE aynı şekil sorun olmaz diye düşünüyorum denemedim ama.

Hocam 8.1 kurulu zaten maalesef onu tekrar kuramam ben Windows 7 kurunca(Secure Boot kapalı) starting Windows ekranında kalıyor ben şimdi kurulum yapınca ve starting Windows gelince BIOS'u legacy yapsam açılırmı.

Hocam 8.1 kurulu zaten maalesef onu tekrar kuramam ben Windows 7 kurunca(Secure Boot kapalı) starting Windows ekranında kalıyor ben şimdi kurulum yapınca ve starting Windows gelince BIOS'u legacy yapsam açılırmı.

Denemekte fayda var hocam ama yazım şekline göre ikisini aynı anda yapmak istiyorsun o pek mümkün değil.

Denemekte fayda var hocam ama yazım şekline göre ikisini aynı anda yapmak istiyorsun o pek mümkün değil.

Yok hocam 7'ye girince legacy 8.1'e girince UEFI olarak gireceğim.
Hocam bir de legacy bootu seçince şöyle bir ekran geliyor ve kalıyor ne yapmam lazım?

1650831868461.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı