Windows 8.1 ve Android X86 Dual boot sonra Android silindikten sonra Windows açılmıyor

Erdem37

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Merhaba saygılı hocalarım. İyi akşamlar. Arkadaşımın bilgisayarındaki SSD'yi 2'ye böldük Windows ve Android X86 Dual boot yaptık fakat Android sorun çıkardığı için Android'in bulunduğu bölümü sildik ve bilgisayarı yeniden baslattı fakat Android'in kendi GRUB adlı onyukleyicisi hata mesajı verdigini söyledi bundan önce elinde format bellegi vardı ama boot menüden sürekli seçmesine rağmen bir türlü formatı başlatamadı. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşımın bilgisayarı:
HP 500b mt.
Intel Core 2 Duo E8500.
4 GB RAM.
250 GB SSD.

Merhaba saygılı hocalarım. İyi akşamlar. Arkadaşımın bilgisayarındaki SSD'yi 2'ye böldük Windows ve Android X86 Dual boot yaptık fakat Android sorun çıkardığı için Android'in bulunduğu bölümü sildik ve bilgisayarı yeniden baslattı fakat Android'in kendi GRUB adlı onyukleyicisi hata mesajı verdigini söyledi bundan önce elinde format bellegi vardı ama boot menüden sürekli seçmesine rağmen bir türlü formatı başlatamadı. Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşımın bilgisayarı:
HP 500b mt.
Intel Core 2 Duo e8500.
4 GB RAM.
250 GB SSD.

Format neden başlamadı? Hata mesajı var mı? Direkt Windows mu açılıyor?

Format neden başlamadı? Hata mesajı var mı? Direkt Windows mu açılıyor?

Boot menuden flash bellek seçiyorum ama hata mesajı olmadan veya Windows'u açmadan sadece aynı siyah ekrandaki GRUB hata mesajını geri veriyor.

resim_2023-11-12_105537184.png

Windows açılmıyor ama format belleği var hazırda.

Hocam size kesin çözüm sunmak için araştırma yaptım ve bir yöntem buldum:

Öncelikle Android X86 format USB'si hazırlamanız gerekiyor, bu sayede GRUB hata vermeyerek kuruluma devam edecek. Android kurduktan sonra Windows'u acabileceksiniz ve daha sonra size yukarıda belirttiğim işlemi uygulayacaksiniz. Kolay gelsin.

Videolu anlatım (Android kurulup Windows'a geçmeniz gerekiyor, siz aynı işlemleri Android için yapacaksınız):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam size kesin çözüm sunmak için araştırma yaptım ve bir yöntem buldum:

Öncelikle Android X86 format USB'si hazırlamanız gerekiyor, bu sayede GRUB hata vermeyerek kuruluma devam edecek. Android kurduktan sonra Windows'u acabileceksiniz ve daha sonra size yukarıda belirttiğim işlemi uygulayacaksiniz. Kolay gelsin.

Videolu anlatım (Android kurulup Windows'a geçmeniz gerekiyor, siz aynı işlemleri Android için yapacaksınız):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dün deneme yaparken boot menude bir şeyler yaparken Windows logosu çıkmıştı bir şekilde ama yarım saat beklettiği için kapatmıştık acaba o sırada bellekten önyüklemememi yapıyordu? Geç hatırladım kusura bakmayın.

Hocam dün deneme yaparken boot menude bir şeyler yaparken Windows logosu çıkmıştı bir şekilde ama yarım saat beklettiği için kapatmıştık acaba o sırada bellekten önyüklemememi yapıyordu? Geç hatırladım kusura bakmayın.

Windows logosu çıkıp altta hiçbir şey dönmüyor ise veya dönüyor ise evet, Windows onyukleme yapıyordu o sırada. Aynı ekrana tekrar gelebilirseniz gelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı