Windows 8.1 ve Windows 10 yüklüyken açılacak işletim sistemi sorulur mu?

Hocam Windows 10'un en eski sürümlerinden kuracağım eskiden eski sürümde hiç kasmıyordu.

Yok hocam zaten 7'den desktek kesildi ve kullanmamda zaten ama 8.1'in son sürümünde olduğu için bilgisayarda Chrome'da gezerken kasmalar oluyor yapmam gereken işi yapamıyorum hiçbir emilatörü açamıyorum.

Bilgisayarda Chrome'da gezerken kasmalar oluyor yapmam gereken işi yapamıyorum hiçbir emilatörü açamıyorum. Ayrıca Windows 10'un görünüşü güzel bende eski 2 GB RAM'de kasmayacak rahat bir sürüm kurmak istiyorum.

Firefox'un kendi mekanızması var akıcı kayma özelliği. Bu özellikle 60FPS videoları kasmadan kendi orijinal haliyle oynatıyor. Atıyorum internetten oyun oynayacaksınız. Chrome'da kasıyor. Fakat Firefox'ta bu ozellik sayesinde kasmaz.

Zamanında belli bir sürümü kullanıp kasmadığını düşündüyseniz indirip deneyebilirsiniz fakat bildiğim kadarıyla 8.1'de kasan cihaz 10'da daha da kasma yapar.

Not: 64 Bit kurmayın.

Hocam bana 64 Bit lazım zaten eskiden 64 Bit kullanıyordum sonra güncelleme ile Windows 10'un son sürümüne geçtim ve video bile kasıyordu sonra 8.1 64 Bit kurdum ilk başta rahattı ama şimdi yapmam gereken bir şeyyde çok kasıyor Chrome açıkken arkada başka bir şey açarsam çok kasıyor.
1649877181379.png

Böyle iki disk var ben şimdi D diskine kursam Windows 10(eski sürüm) açılışta seçenek çıkar mı ayrıca diskin şu an içinde olanlar silinirmi bölmeme gerek var mı?

Hocam bana 64 Bit lazım zaten eskiden 64 Bit kullanıyordum sonra güncelleme ile Windows 10'un son sürümüne geçtim ve video bile kasıyordu sonra 8.1 64 Bit kurdum ilk başta rahattı ama şimdi yapmam gereken bir şeyyde çok kasıyor Chrome açıkken arkada başka bir şey açarsam çok kasıyor.
Eki Görüntüle 1359221

Böyle iki disk var ben şimdi D diskine kursam Windows 10(eski sürüm) açılışta seçenek çıkar mı ayrıca diskin şu an içinde olanlar silinirmi bölmeme gerek var mı?
seçenek çıkarmı bilmiyorum ama evet diskin içinde olanlar tamamen silinir

Eki Görüntüle 1359221

Seçenek çıkar fakat yükleyeceğiniz diskteki tüm verileri silmeniz gerekir.

Windows 10 çok kasıyor ve.
Windows 10 da Chrome yükledim çok fazla bellek kullanıyor.
Ben o yüzden 8.1 tercih ediyorum 900 1000 arası bellek kullanmak ne ya Chrome Windows 8.1 geçince 106 90 o civara düştü.

Windows 10 çok kasıyor ve.
Windows 10 da Chrome yükledim çok fazla bellek kullanıyor.
Ben o yüzden 8.1 tercih ediyorum 900 1000 arası bellek kullanmak ne ya Chrome Windows 8.1 geçince 106 90 o civara düştü.

Yok hocam zaten yeni sürüm Windows 10 kurmayacağım 1 GB RAM'de bile stabil olan eski sürümler var onlardan kurmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı