Windows 8.1 vs Windows 10

aliszaszy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bu iki isletim sistemi arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim Windows 10'u kullandim fakat modlu kullandim ama ona ragmen iyi bir verim alamadim. 8.1'i'de kullandim onu da ayni sekilde modlu kullandim ve bostayken RAM kullanimi 300 - 400 MB'di DX12 oyunlariyla pek alakam yok zaten oynadigim oyunlar Minecraft Realm Royale falan dizi film YouTube'da videolar izliyorum. Öyle PC'yi genellikle bu sekilde kullanıyorum.

Sistem özelliklerim.
  • HDD kapasitesi 500 GB.
  • RAM (sistem belleği) 4 GB.
  • İşlemci AMD A9 9425.
  • Ekran kartı AMD Radeon 530.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisi arasında uygulama desteğini göze alarak Windows 10'u tercih ederim. Yeniliğe açık iseniz Linux dağıtımlarını kontrol etmenizi öneriyorum.
Haklısınız evet ama dediğim gibi Windows 10'unun modlu versiyonunu kullanmama rağmen iyi bi verim alamadım zaten PC'yi günlük kullanımlar için kullanıyorum örneğin oynadığım oyunlar DX11 ve öncesini destekleyenler kullandığım uygulamalar mesela Discord desteğini kesmişti bende bi şekilde Windows 8.1 için olan versiyonunu indirip açmayı başarmıştım Chrome da Windows 10'a yükseltin uyarısı veriyor fakat kullanabiliyorum her neyse benim için ve bilgisayarım için en iyisi Windows 8.1 kullanmak olur zaten HDD ile Windows 10 kullanarak nereye kadar.

Size kalmış bir seçim bu, eğer Windows 10 kurmak isterseniz 2015 ya da 2016 LTSB sürümlerini denersiniz.

Size kalmış bir seçim bu, eğer Windows 10 kurmak isterseniz 2015 ya da 2016 LTSB sürümlerini denersiniz.
2015 kurdum fakat onda da sorun yasadım Discord açılıyordu bir süre sonra kendi kendine kapanıyordu vb. sorunlar falan ama sanırım kullandıgım programlar artık tamamen desteğini kestiğinde 2016 LTSB kullanıcam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı