Windows 8.1 Wi-Fi ağlarını görmüyor

451827

Decapat
Merhaba, az önce bilgisayarımın işletim sistemini Windows 10'dan Windows 8.1'e düşürdüm. Windows 8.1 açıldığında Wi-Fi ağlarını görmediğini fark ettim. Evdeki diğer bütün cihazlar (telefonlar, tablet, televizyon) Wi-Fi ağlarını görüyor fakat ben kendi bilgisayarımı Windows 8.1 yaptığımda Wi-Fi ağları görünmedi. Windows 8.1'de internete yalnızca Ethernet kablosu ile mi bağlanılabiliyor? Benim bilgisayarımda mı bir sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir? Sürücü kurmak gerekebilir.

Merhaba, az önce bilgisayarımın işletim sistemini Windows 10'dan Windows 8.1'e düşürdüm. Windows 8.1 açıldığında Wi-Fi ağlarını görmediğini fark ettim. Evdeki diğer bütün cihazlar (telefonlar, tablet, televizyon) Wi-Fi ağlarını görüyor fakat ben kendi bilgisayarımı Windows 8.1 yaptığımda Wi-Fi ağları görünmedi. Windows 8.1'de internete yalnızca Ethernet kablosu ile mi bağlanılabiliyor? Benim bilgisayarımda mı bir sıkıntı var?

Merhabalar, bilgisayarınızda Wi-Fi ağlarını göremiyorsanız laptop kullanıyorsanız alt+F5'i tuşlayın masaüstü kullanıyorsanız Ethernet kablosu takmak zorundasınız.

Wi-Fi görmeme tabiri caizse Windows 8.1'in kronik sorunudur. Sürücüsünü kurarsanız büyük ihtimalle düzelecektir.
Nereden ve nasıl kurabilirim?
Sisteminiz nedir? Sürücü kurmak gerekebilir.
Sistemim:

İşlemci: 4 çekirdekli İntel Core İ5 6200U 2.3 Ghz.

Ekran kartı: AMD Radeon R5 M330 2GB

RAM: 4GB DDR4

Sürücüyü nereden ve nasıl indirebilirim?

Nereden ve nasıl kurabilirim?

Sistemim:

İşlemci: 4 çekirdekli İntel Core İ5 6200U 2.3 Ghz.

Ekran kartı: AMD Radeon R5 M330 2GB

RAM: 4GB DDR4

Sürücüyü nereden ve nasıl indirebilirim?
Laptopun sitesinden bulabilirsiniz. Tam modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı