Teedy Decapat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1, build 9600. format attım. Tüm driverleri kurdum. Fakat Wi-Fi driverini bulamadım. Kuramadım. Yardımcı olur musunuz? ( 64 Bit sistem ) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2020
Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1, build 9600. format attım. Tüm driverleri kurdum. Fakat Wi-Fi driverini bulamadım. Kuramadım. Yardımcı olur musunuz? ( 64 Bit sistem )
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #2 Donanım kimliğini paylaşır mısın? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Dizüstü ise marka model belirtin. Artı 0 Eksi
Donanım kimliğini paylaşır mısın? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Dizüstü ise marka model belirtin.
KS KS Teedy Decapat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #3 MayCrasH dedi: Donanım kimliğini paylaşır mısın? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Dizüstü ise marka model belirtin. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim yardımcı oldular hallettim Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Donanım kimliğini paylaşır mısın? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. www.technopat.net Dizüstü ise marka model belirtin. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim yardımcı oldular hallettim
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #4 Çözümü anlatır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Teedy Decapat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 204 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #5 MayCrasH dedi: Çözümü anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım attığı bir link üstünden program indirdim eksik driverleri bulup yönlendirdi. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Çözümü anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım attığı bir link üstünden program indirdim eksik driverleri bulup yönlendirdi.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2020 #6 Sürücü bulucu kullanmışsınız. Artı 0 Eksi