Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #1 Windows 8.1 de wifim çalışmıyor. Laptop ve de internet kablosu girişi yok. Driver baktım ama yapamadım. Nasıl yapabiliceğimi bilen birisi var mı? Belki bu yardımcı olabilir size: Windows 10'dan Windows 7'ye geçilirse sıkıntı çıkar mı? Oynarsın. Driver sorunlu. Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2021
Windows 8.1 de wifim çalışmıyor. Laptop ve de internet kablosu girişi yok. Driver baktım ama yapamadım. Nasıl yapabiliceğimi bilen birisi var mı? Belki bu yardımcı olabilir size: Windows 10'dan Windows 7'ye geçilirse sıkıntı çıkar mı? Oynarsın. Driver sorunlu. Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? www.technopat.net
comspec Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 Yer LTBA Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #2 Laptop mu desktop mu harici wi-fi mi dahili mi marka ne model ne ........ Milyonlarca soru var aklımda.
Laptop mu desktop mu harici wi-fi mi dahili mi marka ne model ne ........ Milyonlarca soru var aklımda.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #3 Phytxss dedi: Windows 8.1 de wifim çalışmıyor. Laptop ve de internet kablosu girişi yok. Driver baktım ama yapamadım. Nasıl yapabiliceğimi bilen birisi var mı? Belki bu yardımcı olabilir size: Windows 10'dan Windows 7'ye geçilirse sıkıntı çıkar mı? Oynarsın. Driver sorunlu. Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın modeli nedir?
Phytxss dedi: Windows 8.1 de wifim çalışmıyor. Laptop ve de internet kablosu girişi yok. Driver baktım ama yapamadım. Nasıl yapabiliceğimi bilen birisi var mı? Belki bu yardımcı olabilir size: Windows 10'dan Windows 7'ye geçilirse sıkıntı çıkar mı? Oynarsın. Driver sorunlu. Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın modeli nedir?
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #4 Phytxss dedi: Windows 8.1 de wifim çalışmıyor. Laptop ve de internet kablosu girişi yok. Driver baktım ama yapamadım. Nasıl yapabiliceğimi bilen birisi var mı? Belki bu yardımcı olabilir size: Windows 10'dan Windows 7'ye geçilirse sıkıntı çıkar mı? Oynarsın. Driver sorunlu. Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Cihaz marka model ve aygıt yöneticisinden aygıt kimliği paylaşırsanız yardımcı olabiliriz
Phytxss dedi: Windows 8.1 de wifim çalışmıyor. Laptop ve de internet kablosu girişi yok. Driver baktım ama yapamadım. Nasıl yapabiliceğimi bilen birisi var mı? Belki bu yardımcı olabilir size: Windows 10'dan Windows 7'ye geçilirse sıkıntı çıkar mı? Oynarsın. Driver sorunlu. Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Cihaz marka model ve aygıt yöneticisinden aygıt kimliği paylaşırsanız yardımcı olabiliriz
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #5 MuhammedA dedi: Bilgisayarınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo s145 8gb
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 11 Ağustos 2021 #6 Driveri kurarken uyumluluk sorununu gider de.
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #7 ritminkolesi dedi: Cihaz marka model ve aygıt yöneticisinden aygıt kimliği paylaşırsanız yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinin fotoğrafını atabilirim 224963 dedi: Driveri kurarken uyumluluk sorununu gider de. Genişletmek için tıkla... Şuanda win 10 dayım ama geçince denerim birde bilinmeyen aygıt diyor
ritminkolesi dedi: Cihaz marka model ve aygıt yöneticisinden aygıt kimliği paylaşırsanız yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinin fotoğrafını atabilirim 224963 dedi: Driveri kurarken uyumluluk sorununu gider de. Genişletmek için tıkla... Şuanda win 10 dayım ama geçince denerim birde bilinmeyen aygıt diyor
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #8 Phytxss dedi: Lenovo s145 8gb Genişletmek için tıkla... laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indirin.
Phytxss dedi: Lenovo s145 8gb Genişletmek için tıkla... laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indirin.
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #9 Lenovo s145 8gb ram 2.60 ghz MuhammedA dedi: laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indirin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardın MuhammedA dedi: laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indir Genişletmek için tıkla... MuhammedA dedi: laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indirin. Genişletmek için tıkla... İndirdim kurdum Win 8.1'e olmadı başka yapabileğim bir şey var mı? Dosya Ekleri 1628701402528.png 33,8 KB · Görüntüleme: 94
Lenovo s145 8gb ram 2.60 ghz MuhammedA dedi: laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indirin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardın MuhammedA dedi: laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indir Genişletmek için tıkla... MuhammedA dedi: laptops and netbooks :: ideapad s series netbooks :: s145 15iwlcontentdetail - Lenovo Support US pcsupport.lenovo.com Buradan indirin. Genişletmek için tıkla... İndirdim kurdum Win 8.1'e olmadı başka yapabileğim bir şey var mı?
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #10 Phytxss dedi: Lenovo s145 8gb ram 2.60 ghz Eki Görüntüle 1134851 Çok teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardın İndirdim kurdum Win 8.1'e olmadı başka yapabileğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarı ile sürücüleri indirip kurdunuz ve olmadı. Elle yüklemeyi deneyin. Sürücüleri arşivden çıkartın, aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle diyerek yükleyin. Bu çözüm olabilir çünkü sürücü kurulumları Windows 10 için tasarlanmış.
Phytxss dedi: Lenovo s145 8gb ram 2.60 ghz Eki Görüntüle 1134851 Çok teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardın İndirdim kurdum Win 8.1'e olmadı başka yapabileğim bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarı ile sürücüleri indirip kurdunuz ve olmadı. Elle yüklemeyi deneyin. Sürücüleri arşivden çıkartın, aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelle diyerek yükleyin. Bu çözüm olabilir çünkü sürücü kurulumları Windows 10 için tasarlanmış.