Windows 8.1 yeni sürümde Photoshop yüklenmiyor

ardadmn35

Kilopat
Katılım
17 Temmuz 2019
Mesajlar
744
Çözümler
7
Yer
İzmir
RAM
4
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Ekran kartı
GT940M
Anakart
Asus X555-LB
İşlemci
İ5-5200U
Merhaba, annemin laptopunda Windows 10 yüklüydü fakat kastığı için ben Windows 8.1 yükledim. Şu an rahat bir şekilde kullanıyor. Fakat yeni sürüm Photoshop'u desteklemediği için Windows 10'a dönmem gerek ama Windows 10'da da HDD olduğu için kasıyor. Ne yapmalıyım sizce?
 
Alternatifine bak ya da Windows 10 2018 LTSC kurarsın ama açıkçası alternatifine bakmak daha iyi olur eski Windows sürümleri pek önemsilmiyor.

Yeni sürüm en az 20H2 istiyor sen bilirsin. Ayrıca sitelerde LTSB ve LTSC desteklenmez diyor.

Photoshop 2018 olmaz, SSD'de şu anlık alamam, önerdiğiniz Windows 10 sürümleri hangileri tam olarak?

Windows 10 20H2 altı yüklememen lazım https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/system-requirements.html

Windows 10 LTSC 2016 kullanıyorum birkaç sistemimde gayet memnunum.
Windows 10 LTSC 2019 da kullanabilirsiniz.

Ya da ikisinide deneyin. Performanslı olanı kullanın.

Screenshot_1.png


Merhaba, annemin laptopunda Windows 10 yüklüydü fakat kastığı için ben Windows 8.1 yükledim. Şu an rahat bir şekilde kullanıyor. Fakat yeni sürüm Photoshop'u desteklemediği için Windows 10'a dönmem gerek ama Windows 10'da da HDD olduğu için kasıyor. Ne yapmalıyım sizce?
En fazla 2020 kullanabilirsin.

Ya Photoshop 2018 kuracaksınız ya Windows 10 2016-2019 LTSC sürümlerine geçeceksiniz ya da SSD alacaksınız...

LTSC sürümüne geçerse yine kullanamıyor araştırmadan yazmayın lütfen...
 
Son düzenleme:
Eski sürüm Windows 10 kullanmak da bence biraz saçma geliyor en azından 2004 sürümü ve üzerindekileri kullanın. Debloat yapmak gerekli tabi. (UEFI kurulumla biraz daha iyi olur) Modlu kurmayın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı