Windows 8.1'de bellek ve disk kullanımı azalır mı?

kaan_style

Femtopat
Daha fazla  
Selam, 4 GB RAM i3 işlemci 64X Windows 8.1 Windows 10'dayım bellek ve disk çok kullanıyor. Windows 8.1 geçsem bellek ya da disk az kullanılr mı?
Selam 4 GB RAM i3 işlemci 64X Windows 8.1 Windows 10 dayım bellek ve disk çok kullanıyor Windows 8.1 geçsem bellek ya da disk az kullanılr mı?

Son düzenleme:
Selam, 4 GB RAM i3 işlemci 64X Windows 8.1 Windows 10'dayım bellek ve disk çok kullanıyor. Windows 8.1 geçsem bellek ya da disk az kullanılr mı?
Selam 4 GB RAM i3 işlemci 64X Windows 8.1 Windows 10 dayım bellek ve disk çok kullanıyor Windows 8.1 geçsem bellek ya da disk az kullanılr mı?

SSD varsa bilgisayarda Windows 10 kullanın, SSD'siz Windows 10 çok kötü bir şey.

Windows 10 kullanırken 50 FPS almıştım CS 1.6'dan Windows 7 geçtim 150 FPS almaya başladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı