Windows 8.1'de hiçbir sürücü çalışmıyor

OsoSploits

Hectopat
Az önce bilgisayarıma Dual boot Windows 8.1 kurdum ancak hiçbir sürücü çalışmıyor, internet bile yok. Windows 10'a geri dönüp flash belleğime hangi sürücüleri aktarıp kurmalıyım?
Monster Tulpar T7 v19.3.

Dosya Ekleri

• 20231127_185420.jpg
    20231127_185420.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 20231127_185802.jpg
    20231127_185802.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 37
Neden 8.1 gibi destekleri neredeyse tamamen çekilecek olan bir işletim sistemine geçmek istediğinizi anlamadım ama bunun için önce internet bağlantısı için gerekli sürücüleri indirmeniz gerekecek. Uyumlu sürücüler var mı o da ayrı soru işareti. Ben bu işletim sistemine flash bellek bile okutamadığım için CD ile sürücü atmak zorunda kalmıştım.

Az önce bilgisayarıma Dual boot Windows 8.1 kurdum ancak hiçbir sürücü çalışmıyor, internet bile yok. Windows 10'a geri dönüp flash belleğime hangi sürücüleri aktarıp kurmalıyım?
Monster Tulpar T7 v19.3.
E demiştik hocam bi kontrol et diye :D

Öyle bir sürücü yoktur diye düşünüyorum. Donanım kimliğiyle interneti kurtarın eğer sürücüsü varsa, ekran kartı için resmi yollarla imkansız çünkü 8.1 desteği yok 1660ti'nin.
1701101964163.png

Neden 8.1 gibi destekleri neredeyse tamamen çekilecek olan bir işletim sistemine geçmek istediğinizi anlamadım ama bunun için önce internet bağlantısı için gerekli sürücüleri indirmeniz gerekecek. Uyumlu sürücüler var mı o da ayrı soru işareti. Ben bu işletim sistemine flash bellek bile okutamadığım için CD ile sürücü atmak zorunda kalmıştım.

Hangi sürücüyü nasıl kuracağım?

Hangi sürücüyü nasıl kuracağım?

Bu sürücülerin 8.1 ile uyumlu olacağını sanmıyorum muhtemelen daha güncel Windows sürümlerine göredir. İndirip flasha atın deneyin ama en basitinden Sound Blaster yazılımının destekleneceğini sanmıyorum. 8.1 otomatik olarak sürücü algılayıp en uyumlu olanı kurmuyor dolayısıyla sorun yaşama ihtimaliniz de yüksek.

E demiştik hocam bir kontrol et diye :D

Öyle bir sürücü yoktur diye düşünüyorum. Donanım kimliğiyle interneti kurtarın eğer sürücüsü varsa, ekran kartı için resmi yollarla imkansız çünkü 8.1 desteği yok 1660 Ti'nin.
Eki Görüntüle 2033030

Yok artık, Windows 7?

Bu sürücülerin 8.1 ile uyumlu olacağını sanmıyorum muhtemelen daha güncel Windows sürümlerine göredir. İndirip flasha atın deneyin ama en basitinden Sound Blaster yazılımının destekleneceğini sanmıyorum. 8.1 otomatik olarak sürücü algılayıp en uyumlu olanı kurmuyor dolayısıyla sorun yaşama ihtimaliniz de yüksek.

@Teru Hocam, hiç mi yolu yok kurmanın, dosyaları falan değiştirsek?

Windows 7, 8.1'den de eski. Denemeyin bile. :D

Bence bu sevdadan vazgeçin. Mucizeyle kursanız da sadece sorun yaşatır.

@Teru Triple-boot zaten şu anda Windows 10 ve Ubuntu kurulu, boş diske bari 8.1 kurayım dedim... Hocam hiç mi yolu yok ya...

@Teru hocam her şeyin bir yolu vardır. Yap bir güzellik :D (sanki pazardan armut alıyoruz xd)

Windows 7, 8.1'den de eski. Denemeyin bile. :D

Bence bu sevdadan vazgeçin. Mucizeyle kursanız da sadece sorun yaşatır.
@Teru Hocam, bir yerde Windows 8.1 uyumlu buldum ama?
1701103986733.png

Hepsini bulamayablirsiniz. Yine de denemek istiyorsanız deneyin. Sorumluluk sizde. 😅

Hocam, sorumluluk derken ne olacak. :D

Hepsini bulamayablirsiniz. Yine de denemek istiyorsanız deneyin. Sorumluluk sizde. 😅

@Teru WoW, Windows 10'dan 8.1'in dosyalara erişebiliyormuşum.

1701104345154.png

@Teru @222744 Hocam, NVIDIA değil de sadece Intel'i okusa olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı