S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 RAM 4 GB İşlemci Intel Core i3 6006U 2.00Ghz 1.99Ghz Arkadaşlar selam Windows 10'dan Windows 8.1'e gectim. Ama kurulum bittigi an internetin olmadigini gordum. Sıkıntı yok baglarim dedim ama surekli baglanti yok diyor ne yapmam lazim?
Arkadaşlar selam Windows 10'dan Windows 8.1'e gectim. Ama kurulum bittigi an internetin olmadigini gordum. Sıkıntı yok baglarim dedim ama surekli baglanti yok diyor ne yapmam lazim?
KS KS S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #11 CeyhunCeyyy dedi: Arkadaş linki bırakmış telefonuna indir USB ile bilgisayara at kurulumu gerçekleştir. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkürler bakalim ise yariyormu Sorunum çözülmedi ne. CeyhunCeyyy dedi: Arkadaş linki bırakmış telefonuna indir USB ile bilgisayara at kurulumu gerçekleştir. Genişletmek için tıkla... Yapmam gerek? Arkadaşlar yardim edin lutfen laptopu kullanamiyorum. Son düzenleme: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
CeyhunCeyyy dedi: Arkadaş linki bırakmış telefonuna indir USB ile bilgisayara at kurulumu gerçekleştir. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkürler bakalim ise yariyormu Sorunum çözülmedi ne. CeyhunCeyyy dedi: Arkadaş linki bırakmış telefonuna indir USB ile bilgisayara at kurulumu gerçekleştir. Genişletmek için tıkla... Yapmam gerek? Arkadaşlar yardim edin lutfen laptopu kullanamiyorum.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 27 Temmuz 2022 #12 siyamaske dedi: Arkadaşlar yardim edin lutfen laptopu kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 (64 bit), 8 (64 bit) Realtek Ethernet Denetleyicisi Sürücüsü - Dizüstü Bilgisayar - Lenovo Support HR bunu dener misiniz? Artı 0 Eksi
siyamaske dedi: Arkadaşlar yardim edin lutfen laptopu kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 (64 bit), 8 (64 bit) Realtek Ethernet Denetleyicisi Sürücüsü - Dizüstü Bilgisayar - Lenovo Support HR bunu dener misiniz?
KS KS S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #13 Emrebeyx dedi: Windows 8.1 (64 bit), 8 (64 bit) Realtek Ethernet Denetleyicisi Sürücüsü - Dizüstü Bilgisayar - Lenovo Support HR bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu Ethernet galiba bana Wi-Fi lazım yine de i dirip bakacağım. Yine ayni sorun ben size fotograf atiyim en iyisi Duzelmiyor bu Son düzenleme: 27 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Emrebeyx dedi: Windows 8.1 (64 bit), 8 (64 bit) Realtek Ethernet Denetleyicisi Sürücüsü - Dizüstü Bilgisayar - Lenovo Support HR bunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu Ethernet galiba bana Wi-Fi lazım yine de i dirip bakacağım. Yine ayni sorun ben size fotograf atiyim en iyisi Duzelmiyor bu
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 27 Temmuz 2022 #14 siyamaske dedi: Bu Ethernet galiba bana Wi-Fi lazım yine de i dirip bakacağım. Yine ayni sorun ben size fotograf atayım en iyisi Duzelmiyor bu Genişletmek için tıkla... O zaman Realtek Wifi Driver for Windows 8.1 (64-bit) - Desktop - Lenovo Support BD Artı 0 Eksi
siyamaske dedi: Bu Ethernet galiba bana Wi-Fi lazım yine de i dirip bakacağım. Yine ayni sorun ben size fotograf atayım en iyisi Duzelmiyor bu Genişletmek için tıkla... O zaman Realtek Wifi Driver for Windows 8.1 (64-bit) - Desktop - Lenovo Support BD
KS KS S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #15 Aygıt Yoneticisine girdiyimde biyle gozukuyor Fotograflarda var denetim masasinda da wifi Bagdastirici yok ethernet var Dosya Ekleri 20220727_122059.jpg 150,8 KB · Görüntüleme: 43 20220727_122003.jpg 217,7 KB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
Aygıt Yoneticisine girdiyimde biyle gozukuyor Fotograflarda var denetim masasinda da wifi Bagdastirici yok ethernet var
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 27 Temmuz 2022 #16 siyamaske dedi: Aygıt Yoneticisine girdeyimde biyle gozukuyor Fotograflarda var denetim masasinda da Wi-Fi Bagdastirici yok Ethernet var Genişletmek için tıkla... O zaman bunu dener misiniz Realtek Wifi Driver for Windows 8.1 (64-bit) - Desktop - Lenovo Support BD Artı 0 Eksi
siyamaske dedi: Aygıt Yoneticisine girdeyimde biyle gozukuyor Fotograflarda var denetim masasinda da Wi-Fi Bagdastirici yok Ethernet var Genişletmek için tıkla... O zaman bunu dener misiniz Realtek Wifi Driver for Windows 8.1 (64-bit) - Desktop - Lenovo Support BD
KS KS S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #17 Buda devami Emrebeyx dedi: O zaman bunu dener misiniz Realtek Wifi Driver for Windows 8.1 (64-bit) - Desktop - Lenovo Support BD Genişletmek için tıkla... Tamam olursa soyleyecegim. Dosya Ekleri 20220727_122012.jpg 177,6 KB · Görüntüleme: 31 20220727_122035.jpg 217,6 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Buda devami Emrebeyx dedi: O zaman bunu dener misiniz Realtek Wifi Driver for Windows 8.1 (64-bit) - Desktop - Lenovo Support BD Genişletmek için tıkla... Tamam olursa soyleyecegim.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #18 Normalde asla önerilmez yanlış sürücü indirme ihtimali ve eski sürüm kullanmalarından dolayı ancak Driver bulma uygulamalarını denemeye ne dersiniz? Artı 0 Eksi
Normalde asla önerilmez yanlış sürücü indirme ihtimali ve eski sürüm kullanmalarından dolayı ancak Driver bulma uygulamalarını denemeye ne dersiniz?
KS KS S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #19 Böyle bir hata aliyirum kurarken Moneymoon dedi: Normalde asla önerilmez yanlış sürücü indirme ihtimali ve eski sürüm kullanmalarından dolayı ancak driver bulma uygulamalarını denemeye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulama adini ver deneyeyim yani şu anda her turlu çözümü yaparim. Dosya Ekleri 20220727_123258.jpg 434,3 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
Böyle bir hata aliyirum kurarken Moneymoon dedi: Normalde asla önerilmez yanlış sürücü indirme ihtimali ve eski sürüm kullanmalarından dolayı ancak driver bulma uygulamalarını denemeye ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Uygulama adini ver deneyeyim yani şu anda her turlu çözümü yaparim.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 27 Temmuz 2022 #20 siyamaske dedi: Böyle bir hata alıyorum kurarken Uygulama adini ver deneyeyim yani şu anda her turlu çözümü yaparim. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin Microsoft Windows 8.1 (64 bit), 8 (64 bit) için Broadcom Kablosuz Yerel Ağ Bağdaştırıcı Yazılımı - Dizüstü Bilgisayar - Lenovo Support PE Artı 0 Eksi
siyamaske dedi: Böyle bir hata alıyorum kurarken Uygulama adini ver deneyeyim yani şu anda her turlu çözümü yaparim. Genişletmek için tıkla... Bunu deneyin Microsoft Windows 8.1 (64 bit), 8 (64 bit) için Broadcom Kablosuz Yerel Ağ Bağdaştırıcı Yazılımı - Dizüstü Bilgisayar - Lenovo Support PE