Windows 8.1'de Masaüstü var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

murat2009

Hectopat
Arkadaşlar tekrar merhaba. Eski kullanıcı adım system car. Ben bilgisayarıma Windows 8.1 kuracağım, her şey hazır fakat kullanamam diye çok korkuyorum. Windows 8'de, 'Windows 7 gibi masaüstü yapıp istediğim programı oraya atıp kullanabiliyor muyum yoksa illa metro arayüzünü`mü kullanmam lazım? Bir sıkıntı yaşar mıyım acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modern arayüzü başlat menüsü gibi düşün. Hatta daha kolayı. İstediğini anında bulabiliyorsun.
Yine normal uygulamalarını Windows 7'de nasıl kullanıyorsan 8.1'de de aynı şekilde kullanacaksın.

O zaman tamam kuracağım inşallah windows 8.1 bilgisayarıma. Kurulum esnasında dikkat etmem gereken birşey varmı? Bilgisayar da photoshop cs5 kullanılıyor, bunda bir değişiklik olmaz dimi? Kullanımı aynı olur.

O zaman tamam kuracağım inşallah windows 8.1 bilgisayarıma. Kurulum esnasında dikkat etmem gereken birşey varmı? Bilgisayar da photoshop cs5 kullanılıyor, bunda bir değişiklik olmaz dimi? Kullanımı aynı olur.

Hiçbir fark yok. Hatta PSCC kurarsanı daha iyi olur. Bu rehbere bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir fark yok. Hatta PSCC kurarsanı daha iyi olur. Bu rehbere bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video `yu bir kez izlemiştim, tekrar izledim iyi anlamak adına. Kısmetse bu akşam windows 8.1 kurulumunu yapıyoruz. Yarın ilk izlenimlerimi aktarırım kısmetse.

Evet arkadaşlar dün akşam kurulumu gerçekleştirdik. Bilgisayarımda windows 7 32 bit işletim sistemi kuruluydu, hatta iki tane kuruluydu. Şimdi windows 8.1 pro 64 bit kuruldu, çok kullanma şansım olmadı ama ilk izlenimim çok olumlu, kullanımı kolay ve anlaşılır, tertemiz bir kurulum oldu, sistem 120 gb ssd üzerine kuruldu, ikiye bölünmüş 1 tb hdd `yide tek parça yaptık ve biçimlendirdik. Birkaç fotoğraf paylaşayım.

Windows 8.1 i ortalama 20 gündür kullanıyorum. Gerçekten çok çok memnunum. Windows 8 ile tanışmama vesile olan technopat sitesine ve yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı