Yekast Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 101 16 Eylül 2021 #1 Merhaba ben ASUS laptopuma Windows 10'dan Win 8.1'e düşürdüm mecburiyetten ve baktıgımda Wi-Fi yoktu. Ne yapmalıyım?
Merhaba ben ASUS laptopuma Windows 10'dan Win 8.1'e düşürdüm mecburiyetten ve baktıgımda Wi-Fi yoktu. Ne yapmalıyım?
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.190 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #11 Yekast dedi: Aga ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyur burdan yapabilirsin. Not : Dosyayı direk ayıkla ve onu seç. Artı 0 Eksi
Yekast dedi: Aga ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyur burdan yapabilirsin. Not : Dosyayı direk ayıkla ve onu seç.