Windows 8.1'den 10'a geçilmeli mi?

Windows 10 çıktıktan sonra çeşitli hataları içinde barındıran bir işletim sistemi idi. Ancak Microsoft güncelleştirmeler ile Windows 10'daki hataları ortadan kaldırıp, Windows 10'u yüksek performans veren bir işletim sistemi haline getirdi. Sıfırdan kurulum ile Windows 10'u yüklemenizi tavsiye ederim.

Hocam bu sıfırdan kurulumu ücretsiz olarak nasıl yapabiliriz? Ben de sıkıntı çekiyorum. Bir sürü güncelleme geldi fakat güncellemeler yüklenmiyor hata veriyor. Mesela önceden bilgisayarın çalıştırdığı bir oyunu yükleyeyim dedim. c++ 2005 yüklemek istedi oyun ona da hata verdi değişik davranıyor. Bende W7 vardı gelen bildirimle geçmiştim W10'a temiz kurulum dediğiniz bundan farklı bir şey sanırım. Nasıl yapabilirim?

Bu biraz sistem özelliklerin ile alakalı. Ama cihazı yeni aldığın için sistem özelliklerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Windows 10 kurulumunu yap. Windows ve sürücü güncellemelerini yap. Sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

Bu biraz sistem özelliklerin ile alakalı. Ama cihazı yeni aldığın için sistem özelliklerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Windows 10 kurulumunu yap. Windows ve sürücü güncellemelerini yap. Sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

Yok cihaz yeni değil aksine eski bayağı. Sistem özelliklerine bak istersen yazın bir kaç yükseltme yapacağım 500-550 lira bütçeyle ekran kartı üst düzey bir şey değil ama harici olarak almıştım 2 sene falan oldu onun dışında her şeyi kendinin.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 144
  • 2.PNG
    2.PNG
    9,2 KB · Görüntüleme: 138
  • 3.PNG
    3.PNG
    9,2 KB · Görüntüleme: 137
  • 4.PNG
    4.PNG
    9,4 KB · Görüntüleme: 145
  • 5.PNG
    5.PNG
    6,7 KB · Görüntüleme: 129
Bence sisteme yatırım yapma. Windows 10 kurup kullanmaya devam et. Ve yeni sistem için birikim yap. Yeni sistem için yatırım yapmak daha iyi olur.

Yeni sistem de en aşağı 3 bin tutar düzgün bir şey. O kadar para veremem başka önceliklerim var. Blade n Soul oynamak istiyorum aslında ama canirunit sitesinde eksik görünen tek şey ram ama sadece rami yükseltsem kasmadan oynatacağını sanmıyorum. Tavsiyen var mı ? SSD ve anakart ve işlemci al diyenler oldu. İflah olmaz mı yani bu şekilde de ? Sürekli oyun takip eden biri değilim ama ortalama grafikte kasmadan oynamak istediğim oyunlar var.

Yeni sistem de en aşağı 3 bin tutar düzgün bir şey. O kadar para veremem başka önceliklerim var. Blade n Soul oynamak istiyorum aslında ama canirunit sitesinde eksik görünen tek şey ram ama sadece rami yükseltsem kasmadan oynatacağını sanmıyorum. Tavsiyen var mı ? SSD ve anakart ve işlemci al diyenler oldu. İflah olmaz mı yani bu şekilde de ? Sürekli oyun takip eden biri değilim ama ortalama grafikte kasmadan oynamak istediğim oyunlar var.
Haziran başında Apular çıkıyor 1000-1500tl ye düzgün sistem toplanır onlarla.

Son düzenleme:
Windows 7 kur bence sen b

Haziran başında Apular çıkıyor 1000-1500tl ye düzgün sistem toplanır onlarla.

Aslında motosiklet alma gibi bir amacım olmasa 2000-3000 e kadar çıkarım ama motosiklet bütçesinden 500 lira bile kısmak çok sıkıntıya sokuyor. Bu sistemde Blade and soulu kasmadan orta-düşük arası bir grafikte akıcı oynama imkanı yok mu şimdi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı