Windows 8.1'den 10'a yükseltme hatası Code: 80240031

alptekin1caner

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Uzmanı
Merhabalar,

Kullanıdığım OEM ürün anahtarı olan Windows 8.1 Pro işletim sistemimi bugün 10'a geçirmek istedim. Bilgisayar içerisinden Şimdi Yükselt, indir daha sonra yükselt ya da MediaCreationTool ile USB ve ISO dahil bütün yolları denedim. Notebook' um ile de aynı işlemi yaptım. C:\Windows\SoftwareDistribution\Download bu klasörün içerisindekileri silip cmd'den upgradenow'da yaptım sonuç aynı... Bu hata neden oluyor/sebebini bilen birisi var mı? Yardımcı olursanız sevinirim...
WIN10-UPGRDERR.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunları bul ve düzelt> Windows update ile ilgili sorunları düzelt> Gelen ekranda ileri gidip sorunları buluyor. Ardından kapat diyoruz. Güncelleştirmeleri denetliyoruz. İlk olarak 8.1 güvenlik güncelleştirmelerini yüklüyoruz. Daha sonra diğer güncellemeleri yüklüyoruz. Tüm güncelleştirmeler yüklendikten sonra Windows 10 indirme bağlantısı otomatik olarak geliyor. Gelmiş geçmiş en iyi Windows sürümünü indirmiş ve kullanmış oluyoruz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı