Windows 8.1'den 7'ye geçersem sorun olur mu?

• Konuyu başlatan T1xon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 810
Arkadaşlar, çok eski bir bilgisayarım var. İşletim sistemi Windows 7 idi. Ben Windows 8.1 Single Language kurdum fakat kasıyor. Acaba tekrar Windows 7 kursam bir sorun oluşur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Linux yükle kafan rahatlasın.

Niye ben 2 gün öncesine Windows 7 kullanıyordum ve neredeyse çoğu şeyin desteği yok adam kursa işine yaramayacak anladın? Ama kursa dedikleri gibi bir şey olmaz artık günümüzde Windows 8.1 bile kulanılamaz halde uyanın.

Güncelleme gelmeyecek diye sistemi kullanamayacak diye bir şey yok arkadaşın sistemi yetmiyor anladın mı?

Steam açılmıyordu bazı sosyal medya uygulamaları Origin ve Uplay gibi oyun servisleri de zamanla desteğini kesecek ve driver sorunları.

Sisteminin 7'ye uygun driveri olmazsa tabii yaşarsın.
Yakin zamanda Steam kullanabilen arkadaşım vardi.
Desteği kesilmesi normal kaç yillik işletim sistemi.
Ki bence sıkıntı olmaz kasıyorsa Linux hakkinda bir bilgim yok ama isterse ona da geçilebilir.

Anlamadın sen diyiyorum ki Windows 7 kuracaksa eğer n güncelleştirme ve driver hizmetler gibi sorunlar çıkarsa hazırlıklı olsun. Buraya kadar anladığını umuyorum

Sistemi eski olduğundan Windows 7 desteklediğinden şüphem yok Windows 7 bile desteklemiyorsa Windows 8'dede desteklemez yüksek ihtimal bende şunu anladın mı diye soruyorum arkadaş Windows 8 denedim fakat bilgisayarım "çok kasmaya başladı" diye belirtmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı