AlperAga02 Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 Selam. Abiler ben Windows 8.1 kullanıyorum ama sadece ISO dosyası ile Windows 7'ye geçmek istiyorum. Laptop a bir şey olmaz değil mi?
Selam. Abiler ben Windows 8.1 kullanıyorum ama sadece ISO dosyası ile Windows 7'ye geçmek istiyorum. Laptop a bir şey olmaz değil mi?
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.487 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 7 Haziran 2022 #2 Birşey olmaz. Ancak temiz kurulum yapmanı öneririm. Artı 0 Eksi Çözüm
GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 7 Haziran 2022 #3 Sürücü konusunda sorun yaşabilirsin ona dikkat et Artı 0 Eksi
LuffyBey Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 7 Haziran 2022 #4 AlperAga02 dedi: Selam. Abiler ben Windows 8.1 kullanıyorum ama sadece ISO dosyası ile Windows 7'ye geçmek istiyorum. Laptop a bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 7 sürücüleri otomatik kurmuyor önceden yükleyip bir USB belleğe atarsan iyi olur. Artı 0 Eksi
AlperAga02 dedi: Selam. Abiler ben Windows 8.1 kullanıyorum ama sadece ISO dosyası ile Windows 7'ye geçmek istiyorum. Laptop a bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 7 sürücüleri otomatik kurmuyor önceden yükleyip bir USB belleğe atarsan iyi olur.
KS KS AlperAga02 Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 Geç gördüm ama hepiniz ama bu konuya yanıt verdiğiniz için teşekkürler. GlitchTR dedi: Sürücü konusunda sorun yaşabilirsin ona dikkat et Genişletmek için tıkla... Onu kurmayı da biliyoruz elbette Artı 0 Eksi
Geç gördüm ama hepiniz ama bu konuya yanıt verdiğiniz için teşekkürler. GlitchTR dedi: Sürücü konusunda sorun yaşabilirsin ona dikkat et Genişletmek için tıkla... Onu kurmayı da biliyoruz elbette