Windows 8.1'den Windows 8'e İnmek

Technopat'ın videosu var buyrun
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ISO orijinaldir sorun çıkmaz ama biraz araştırıp şu an olan lisans anahtarınızı bir yere kopyalayın belki ihtiyacınız olur.

Hocam gerçekten çok teşekkürler çok büyük yardımınız oldu öğlenden beri uğraşıyordum sonunda çözdüm sanırım umarım sorun çıkmadan yapabilirim. :)

Son bir sorum olacak size video da UEFI vs. den bahsetmiş. İşlemcim İntel Core İ5 3210M destekliyor mudur nereden öğrenebilirim. Dediğiniz gibi lisans anahtarımı buldum ve kopyaladım.
Son Edit: [Çözüldü]
Hocam USB'ye dosyaları tam atamamışım sanırım kurulumu yapamadım. Arkadaşı arayıp sordum windows 8 CD'si ile BIOS tan yap dedi aynı işlemleri yaptım şuan oldu.
Windows 8.1'i kuracağım birazdan açılmasını bekliyorum. CD ile kurduğum için sıkıntı olmaz umarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı