Windows 8.1'e geçmek performans arttırır mı?

Valorant'a 4 GB RAM zaten az gelmekte. Bunun dışında 4 GB RAM için Windows 8.1 tavsiye edebilirim.

Tam sisteminiz nedir? HDD ile Windows 10 kullanıyorsanız evet gözle görünür oranda bir hız artışı olur.

HDD kullanıyorsanız ve RAM miktarı az ise Windows 8.1 Single Language çok güzel bir alternatif oluyor.

Bilgisayarımda 4 GB RAM var ve Windows 10 kullanıyorum. RAM düşük olduğu için oyunlarda droplar yiyorum. Acaba Windows 8.1'e geçsem droplar azalır mı? (Valorant vb.)

Win 8.1 Single Language 64 Bit sürümüne geçiş yapın. Sıkıntılarınız azalır. Daha da devam ediyorsa Win 8.1'in arka planda çalışan bazı uygulama ve özelliklerini toollarla kapatabilirsiniz.

Cihazınız minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor.

Valorant sistem gereksinimleri Minimum (30 FPS için):
İşletim sistemi: Windows 7/8/10 64 Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400
Ekran kartı: Intel HD 4000
Bellek: 4 GB
Valorant sistem gereksinimleri Tavsiye edilen (60 FPS için):
İşletim sistemi: Windows 7/8/10 64 Bit
İşlemci: Intel i3-4150
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 730
Bellek: 4 GB

8.1 ile rahat kullanırsın, ama pek performans bekleme hatta daha düşük olabilir, başıma war thunderda gelmişti, Windows 10'da 70 FPS alırken 8.1 geçince 40 50 alıyordum garip şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı