Windows 8.1'e Geçmeli miyim?

• Konuyu başlatan CYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.504

CYP

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar 8.1'e geçmeli miyim? 8 benim için rezildi. Şimdi Windows 8.1 nasıl? Windows 8'in sorunlarını çözüyor mu?

• Şimdi 8.1'e geçtim diyelim. Oyunlar ne olacak. Windows 8'e uyumlu olan oyunları oynayabilecek miyim? Yoksa o oyunun, aynı zamanda 8.1 de uyumlu olması şart mı?
  • Oyun demişken; Kaç oyun Windows 8.1'e uyumlu? Uyumsuzluktan sorun yaşar mıyım?
  • Kolayca alışılabilir miyim?
  • Fiyatları uygun mu?
  • Öğrenci sürümleri 64 bit mi? Oyunları kaldırıyor mu?

• Bütün oyunlar zaten 8.1 uyumlu. Sen Android KitKat'a geçince oyunlarını yeniden yüklüyor musun?
  • Dünyadaki bütün oyunlar öyle ya da böyle Windows 8.1 ile uyumlu.
  • Alışman en fazla 2 hafta sürüyor.
  • 130 TL öğrenciler için. Öğrenci mailin varsa 8.1 Embedded Industry Pro sürümü bedava.
  • 32 Bit devri biteli çok oldu. 64 Bit kuracaksın.

1. Oyunlar olduğu gibi kalacak. 8'de yada 7'de oynadıklarının aynısını oynayabileceksin.
2. 7'ye uyumlu olanların hepsi 8.1'e de uyumlu. Sorun yaşamazsın.
3. Kişiden kişiye değişir. Ortalama 1 haftaya alışırsın.
4. 8'i satın aldıysan 8.1'e geçerken ücret ödemeyeceksin.
5. Sana bağlı.

İlk başta Windows 8.1'e ön yargılı bakıyordum . Windows 7 benim için en iyi işletim sistemiydi ta ki Windows 8.1'e geçinceye kadar . Şüphesiz olarak geçmeni tavsiye ediyorum .

Bende 8pro kullanıyorum.Bütün güncellemeleri yaptım ve 8.1 e geçmek istiyorum.Ayrı güncelleme mi yapmam lazım yoksa sıfırdan format mı atmam lazım(boyutu yüksek oyunlar yüklü format olmadan olmaz mı?)

Güncelleme linki var mı?
Bilgisayardaki yüklü olan dosyalar falan gider mi?
Eklemek isterim orjinal değil işletim sistemim.

1. Oyunlar olduğu gibi kalacak. 8'de yada 7'de oynadıklarının aynısını oynayabileceksin.
2. 7'ye uyumlu olanların hepsi 8.1'e de uyumlu. Sorun yaşamazsın.
3. Kişiden kişiye değişir. Ortalama 1 haftaya alışırsın.
4. 8'i satın aldıysan 8.1'e geçerken ücret ödemeyeceksin.
5. Sana bağlı.
Nedensiz yere ceza aldığım için, size cevap verememiştim. Son birkaç sorum var; Gerçekten Windows 7'ye uyumlu olan oyunların hepsi 8.1'e de uyumlu mu?
Birde, 5. maddeyi biraz daha açar mısınız?:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı