Windows 8.1'e geçmeli miyim?

Ne yapacaksın Windows 10'u? Yazık edersin sistemine. Desteğini çeksin sadece güncellemeleri alamayacaksın. Takıl Windows 7'de keyfine bak. YouTube üzerinde bakarsan Windows 7 Windows 10'a fark atıyor. İ9 9900K işlemcisi RTX 2080 TI ekran kartı olan adamlar bile Windows 7 kullanıyor. İnternet kafeleride aynı şekilde. Windows 10 uyumsuz, hantal, düzeni oturmamış, bolca telemetry hizmeti bulunduran en saçma işletim sistemi. Windows 7 öyle mi? Aksine her oyuna programa uyumlu, hızlı tepki verebilen, telemetry hizmetlerini barındırmayan, PC'ye yük bindirmeyen, RAM, CPU kullanımı Windows 10'a göre az olan, bilgisayara yapılabilecek en güzel şeylerden biri Windows 7 yüklemek.
oda doğru ama ya virüs bulaşırsa ? korkum o

Kaspersky yükle. Çok özel bilgilerini bilgisayara saklama derim. Tam sistem özelliklerini yazar mısın? Ekran kartı modelin nedir? SSD var mı? RAM ne kadar?

Windows 7 kullanıyorum. Windows 8.1 bu sistem ile geçmeli miyim?

Sanırım işlemciniz şu adresteki. Eski bir işlemci olduğu için Windows 10´u çalıştırsa bile sistemi oldukça yavaşlatabilir. Oldukça hafif GNU/Linux dağıtımları var. Lubuntu, Xubuntu, Linux Lite, Puppy Linux, Trisquel Lite, Tiny Core Linux vs. gibi. Bunları kullanabilirsiniz.

Windows 10 da ha kolay gibi

teşekkür ederim bakacağım 👍

Windows 10 Enterprise nereden yüklüyüceğim baktımda bulamadım ?
Eğer SSD'niz yoksa 10'a geçmenizi pek önermem.
SSD var ise Süper Hızda bir sisteme sahip olabilirsiniz Windows 10'da.
8.1 Kullanıyorum, 2 yıl Windows 10 kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Tek sorun şu idi, sistem yavaştı ama çok da yavaş değil.
Aslında kullanmaya devam ederdim ama bir hata beni bu durumdan caydırdı.
Bir gün sistem'i açtığımda çok yavaştı,sayfalar kendi kendine yenileniyordu.
Elimde olan USB ile yeniden 10'a format attım yine aynı şeyler oldu.
8.1'e geçtiğimde sorun kalmamıştı ortada.
Yani diyeceğim o ki,10'a geçersen herhangi bir kaybın olmaz ha ufak tefek sorunlar karşına çıkabilir,aşılamayacak sorunlar değil zaten.
EDİT:4 GB Ram'e sahipmişsiniz.
Günümüz için düşük bir miktar.
Bilmelisiniz ki Windows 10 Ram Katili.

Windows sistemler yerine Linux dağıtımlarını öneririm o sisteme ama illa Windows derseniz Windows 7'de kalın veya Windows 8.1 Single Language kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı