Windows 8.1'e geçmeli miyim?

Aga Win 8.1 candır. SSD olmadan SSD'li bilgisayar kalitesi sunan tek işletim sistemi.
Şimdi bunu diyeceğiz fakat konuya Recep abi gelirse bizi anında "Windows 8.1 fanboy" olarak ilan eder. Fakat bu Windows 8.1'in eski sistemler için daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.
SSD olmadan Windows 10 kullanmak yerine Windows 8.1'e geçin diyorum, "SSD alın kurtulun" diyor. Adamın belki parası yok, ya da ailesi izin vermiyor. Ne diye SSD'yi diretirsiniz ki?
Yanlış anlamayın, bunu SSD gereksizdir anlamında söylemiyorum. Aksine SSD olmazsa olmaz bir bileşen oldu artık. Sadece gidip alternatif üretmek yerine sırf Windows 10'u dayatmak için her türlü yöntemi denemeye artık devam etmeyin anlamında söylüyorum.
Bu arada ben Windows 10'u seviyorum, orası ayrı. Fakat eğer sistem eskiyse Windows 10'u unutun. Direk 8.1 kurun geçin.
Hocam inan geçince rahatlayacaksınız. Ben RTX 2070S'i kısa bir süre Windows 8.1 ile kullandım hata :D
Keşke RTX kartlar Windows 8 ve 8.1 destekleseydi :D Sadece Windows 7 ve Windows 10 desteği mevcut maalesef.
Bende öyle düşünüyorum, Windows 8.1 daha stabil olacaktır benim için.
Yorumlarınız için sağolun, Windows 8.1'e geçeceğim :)
Kesinlikle Windows 8.1'e geç. Bu sistemle Windows 10 ile uğraşılmaz. 8.1 kur dertlerin bitsin :)

Şimdi bunu diyeceğiz fakat konuya Recep abi gelirse bizi anında "Windows 8.1 fanboy" olarak ilan eder. Fakat bu Windows 8.1'in eski sistemler için daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.
SSD olmadan Windows 10 kullanmak yerine Windows 8.1'e geçin diyorum, "SSD alın kurtulun" diyor. Adamın belki parası yok, ya da ailesi izin vermiyor. Ne diye SSD'yi diretirsiniz ki?
Yanlış anlamayın, bunu SSD gereksizdir anlamında söylemiyorum. Aksine SSD olmazsa olmaz bir bileşen oldu artık. Sadece gidip alternatif üretmek yerine sırf Windows 10'u dayatmak için her türlü yöntemi denemeye artık devam etmeyin anlamında söylüyorum.
Bu arada ben Windows 10'u seviyorum, orası ayrı. Fakat eğer sistem eskiyse Windows 10'u unutun. Direk 8.1 kurun geçin.

Keşke RTX kartlar Windows 8 ve 8.1 destekleseydi :D Sadece Windows 7 ve Windows 10 desteği mevcut maalesef.

Kesinlikle Windows 8.1'e geç. Bu sistemle Windows 10 ile uğraşılmaz. 8.1 kur dertlerin bitsin :)
Valla kardeş destekleseydi kullanırım benim için Windows 8.1'in yeri farklı.

Arkadaşlar CS:GO'da aynı ayarlarda +40 fps ile 160+ fps almaya başladım (aynı haritada). Sistemi düşük olanlara öneririm Windows 8.1'i.
İşte size canlı kanıt. Windows 8.1 eski sistemler için en iyisidir.
Tabi yeni sistem alacaksanız Windows 10 kullanmanız şart fakat eski sistemlerde hiç zorlamanın alemi yok. Windows 8.1 kurun geçin.
Benim sistemim çok eski olsaydı ben de Windows 10 ile uğraşmazdım direk 8.1 kullanırdım.
Bir kere SSD olmadan Windows 10 kullanmak tam bir işkence. HDD'li sisteme Windows 10'u ilk kurduğunuzda pek bir sorun yok gibi görürsünüz fakat sadece 2 hafta içerisinde %100 disk kullanımı sorunları başlayacaktır.
Windows 8.1'de ise böyle bir sorun yok. HDD'li sistemlerde bile iyi çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı