Şu yöntemi kullanıyorum:
Tam olarak neyi kastettiniz? Eğer Windows 10 gibi bir işletim sisteminden 8.1'e dönmek istiyorsanız Microsoft hesabı bu iş için yeterli olmayacaktır.Bir microsoft hesabım var, 8.1'e geri dönmek istiyorum fakat parolamı unuttum :/, ne yapmalıyım? Veya şifremi nasıl öğrenebilirim?
Evet Windows 10'den 8.8'e dönmek istiyorum, parolayı doğru olarak hatırlıyorum fakat yazdığımda yanlış bir parola yazdığımı söylüyor.Tam olarak neyi kastettiniz? Eğer Windows 10 gibi bir işletim sisteminden 8.1'e dönmek istiyorsanız Microsoft hesabı bu iş için yeterli olmayacaktır.
Dediğinizi anlayamadım. Halihazırda Windows 10 yüklüyse 8.1'e geçiş için format atmanız gerekecekir. Yine de Microsoft hesabının şifresini öğrenmek istiyorsanız parolamı unuttum seçeneğini seçip verilen talimatları uygulayın.Evet Windows 10'den 8.8'e dönmek istiyorum, parolayı doğru olarak hatırlıyorum fakat yazdığımda yanlış bir parola yazdığımı söylüyor.
Şu yöntemi kullanıyorum:Dediğinizi anlayamadım. Halihazırda Windows 10 yüklüyse 8.1'e geçiş için format atmanız gerekecekir. Yine de Microsoft hesabının şifresini öğrenmek istiyorsanız parolamı unuttum seçeneğini seçip verilen talimatları uygulayın.
Şu yöntemi kullanıyorum:
Peki, deneyeceğimWindows 8.1 içerisinden Windows 10'a geçiş uygulamasını kullanarak geçtiyseniz sorunsuz kullanabilirsiniz. Eğer 10 olarak format atıp seçeneği seçerseniz önceki güncellmeye geçer. Windows 10'u 30 günden fazla kullandıysanız Windows 8.1 dosyalarınız silinir. Microsoft şifrenizi parolamı unuttum seçeneğini seçip talimatları uygulayarak kurtarabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.