Merhaba, bilgisayarım Windows 10, Windows 8.1'e geçeceğim, fakat USB BIOS menüde gözükmüyor, direkt masaüstünden geçmek istedim. Nasıl geçerim yardımcı olur musunuz?
Rufus ile denedim olmadı, ventoy dendim oda olmadı.ISO dosyasını ne ile yazdırıyorsunuz?
Rufus ile denedim olmadı, Ventoy dendim o da olmadı.
Biri şey söyledi, isoya sağ tıkla bağla de ve oradaki setuptan kur. Zarar gelirmi? yada işe yarar mı?Windows 8.1 için Windows 10'da olan kurulum aracı yok. ISO olarak indirip Rufus ile flash belleğe yazmanız lazım.
ISO dosyası denemedim başka ama iso ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, diğer flaşlarım virüslü :|Başka ISO dosyası veya başka bir USB bellek denediniz mi?
Biri şey söyledi, ISO'ya sağ tıkla bağla de ve oradaki setuptan kur. Zarar gelir mi? Ya da işe yarar mı?
Şimdi, virüslü belleği takarsam içindekini temizleyebilir miyiz? reclycer diye bir virüs vardı içinde.İşe yarayabilir tabii ki ama kurulursa pek sağlıklı çalışacağını sanmam USB bellek ile kurmak daha temiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.