Windows 8.1'e USB ve CD olmadan format atılır mı?

xQuezel

Hectopat
Merhaba, bilgisayarım Windows 10, Windows 8.1'e geçeceğim, fakat USB BIOS menüde gözükmüyor, direkt masaüstünden geçmek istedim. Nasıl geçerim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarım Windows 10, Windows 8.1'e geçeceğim, fakat USB BIOS menüde gözükmüyor, direkt masaüstünden geçmek istedim. Nasıl geçerim yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki videoda göstermiş bu yöntemle yapabilirsin.

Ben bir keresinde benzer bir şey yapmıştım. Bilgisayara Ubuntu kurmuştum Windows'u falan hep silmiştim, yanımda da flash yoktu. Boş olan bir de HDD vardı, onu fat32 olarak biçimlendirip içine Windows 10 kurulum dosyalarını atıp bilgisayara öyle Windows 10 kurmuştum.

Windows 8.1 için Windows 10'da olan kurulum aracı yok. ISO olarak indirip Rufus ile flash belleğe yazmanız lazım.
Biri şey söyledi, isoya sağ tıkla bağla de ve oradaki setuptan kur. Zarar gelirmi? yada işe yarar mı?

Başka ISO dosyası veya başka bir USB bellek denediniz mi?
ISO dosyası denemedim başka ama iso ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, diğer flaşlarım virüslü :|

Biri şey söyledi, ISO'ya sağ tıkla bağla de ve oradaki setuptan kur. Zarar gelir mi? Ya da işe yarar mı?

İşe yarayabilir tabii ki ama kurulursa pek sağlıklı çalışacağını sanmam USB bellek ile kurmak daha temiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı