Windows 8.1'i etkinleştirmeden kullanmak sıkıntı yaşatır mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Windows 8.1 Single Language key bulamadım Windows 10'da %50'ye yakın performans kaybı yaşıyorum bundan dolayı Windows 8.1 kullanıyorum korsan bir şekilde etkinleştirmek istemiyorum. Ne olur pek bilmiyorum gerçi ama etkinleştirmeden kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Şu an bilgisayarım korsan mı bilmiyorum gerçi. Nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Single Language key bulamadım Windows 10'da %50'ye yakın performans kaybı yaşıyorum bundan dolayı Windows 8.1 kullanıyorum korsan bir şekilde etkinleştirmek istemiyorum. Ne olur pek bilmiyorum gerçi ama etkinleştirmeden kullansam bir sıkıntı yaşar mıyım?

Şu an bilgisayarım korsan mı bilmiyorum gerçi. Nasıl anlayabilirim?

Yaşanmaz hocam. Yalnızca bilgisayarı kişiselleştirme ve diğer özelliklerden faydalanamazsiniz.

Windows 8.1'i etkinleştirmeden kullanabilirsiniz. Birkaç saatte bir etkinleştir diye uyarı gelebilir o kadar. Özelleştirme ayarları kullanılabiliyor mu emin değilim.

Hocam bilgisayarı kurarken bir anahtar istemişti onu girmiştim o sıkıntı yaşatır mı?

Muhtemelen generic key. Zararı olmaz. Nasıl olsa Windows kuruldaktan sonra etkinleşmiyor o tarz generic lisanslar.

Muhtemelen generic key. Zararı olmaz. Nasıl olsa Windows kuruldaktan sonra etkinleşmiyor o tarz generic lisanslar.

Hocam Windows 8.1 kullanmaya değer mi sence. Windows 10 geçmek istiyorum ama Valorant performansı çok düşüyor nasıl çözerim bilmiyorum sence ne yapayım tekrar format atıp Windows 10'mu geçeyim (orijinal key alıp) yoksa Windows 8.1 iyi midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı