Windows 8.2 Geliyor...

İsteğe bağlı yapmalılardı baştan. Mesela bende çözünürlük düşük diye Metro arayüzde paso sağa kaydırmam gerekiyor falan. Hiç kullanışlılığı kalmıyor. Ama sevende var. Bence baştan isteğe bağlı olmalıydı.

Ben şuan Windows 7 kullanıyorum. Windows 8.1'e geçeyim mi? Yoksa bunu beklesem mi? Ocak'ın kaçında çıkacak?

Şu başlangıç menüsü nedir ya. Bırakın Metro Arayüzü kalsın. Ben çok fazla alıştım. Evet ilk başta yadırgadım. Fakat uzun süre kullandıktan sonra hiç bir zorluğu kalmıyor. Ben gayet memnunum. 8.2 güzel güncellemelerle gelecek ise gelsin. Böyle sacma sapan başlangıç menüleri muhabbetiyle gelmesede olur.

Ya abi gözüm 8.1'deki logoyu bile görmek istemiyor. Birde o başlat menüsüne katlanamam. Yani ne gerek var koskoca "Süper Başlat Menüsü" dururken eski , geri kalmış , sefil bir menüyü geri getiriyorlar. Bence kesin 8.1'de çıkan logoyu kaldırmak için "Microsoft Developers" tarafından üretilen programın benzerini 8.2 ile bunu kaldırmak için çıkarırlar şu saçma sapan şey için.

Ayrıca Jay Machalani 8.1'i editleyerek çok güzel bir 8.2 konsepti çıkartmış.

Ayrıntılı Türkçe Bilgi için ; Keşke Windows 8.2 böyle olsa! - Haberler - CHIP Online

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı