Windows 8 64 bit DPC WATCHDOG Violation Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarımda da aynı sorun var. İkinci mesajda söyleneni yaptım ama tarama sonucunda herhangi bir link çıkmadı, bu açıklama çıktı: your pc is clean, no malware was. Ne yapmam gerekiyor?
Doğru yaparsanız link çıkacaktır. Ayrıca o mesajı vermemesi lazım. minidump dosyalarını da paylaşın(C:\Windows\Minidump).

Şöyle Casper'a verilir mi cart curt yorum yapanlar, adam zengin olsa Monster, Panasonic, Msi alır zaten. Belli ki parası yetmemiş, birşey olmuş insanlara bilmişlik taslamayın.

Şöyle Casper'a verilir mi cart curt yorum yapanlar, adam zengin olsa Monster, Panasonic, Msi alır zaten. Belli ki parası yetmemiş, birşey olmuş insanlara bilmişlik taslamayın.
Casper denilen ürünün özelliklerine bakarsanız fiyatı belli olur o fiyat aralığında dediğiniz markalarda mevcuttur. Casper 200/300tl daha ucuzdur ancak çabuk bozulur. MSI vb. pahalıdır aynı fiyatta MSi alırsın daha düşük performans olur ancak sağlam olur.

murat5038 haklısın, bunun nedenini bir açıklarmısın merak ediyorum ne kadar bildiğini? Yoksa sadece Msi iyi diye mi iyi diyorsunuz? Biraz insanlara açıklayıcı bilgiler vererek yönlendirirsek daha faydalı oluruz ezberden konuşmak yerine.

Ezber diye birşey yok görünen köy kılavuz istemez sözünü hatırlatayım. MSİ olan bilgisayarlar çoğu zaman sağlam çıkmıştır ve yazılımsal destekleri güncelliğini korumaktadır. Ayrıca sadece MSI demedim "vb." kısaltmasını görmediniz heralde!

Tamam arkadaşım ben seni anladım, git bir araştır ama bilgisayar donanımlarını hangi mimariyi kullandıklarını, hangi marka registerları kullandıklarını, malzeme kalitesini. Ezberci olma ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
http://www.getsysteminfo.com/modules/legal/Terms of Use.htm

:) onu bende farkettim de evet explorer sayfası açılıyor ama boş yani sadece adres satırında link var onumu istiyorsun. Birde minidump dosyasını istiyorsunda buraya nasıl dosya ekleniyor beceremedim:) Bir yardımcı ol. Yoksa pc'yi kıracağım. Kapanıp duruyor zaten...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı