Sinan Güler
Hectopat
Evet arkadaşlar geceden itibaren indirdiğim tera online oyununu oynadıktan sonra bilgisayarı normal bir şekilde kapadım. Devamında sabah uyanıp bilgisayarı açmak istediğimde sonuç resimdeki şekilde görülmekte:
Bilgisayar açıldığı gibi bu şekilde geliyor. Devamında exıt diyorum windowsa geçmesi için exıt dediğimdeki hali şudur:
Windows kesinlikle açılmıyor. Konu hakkıdna tecrübesi olanlar ve bilgisini paylaşmak istiyenlerin yardımlarını bekliyorum.
Dipnot: Sabahtan beri yaptığım işlemler:
F2'den ayarları resetleyip fabrika ayarlarına getirdim tekrardan.
Bütün şekilde denedim, en sonunda pes edip teknik sevisi aradım. Yazılımsal açıdan yardımcı olamadıklarını, en yakın teknik servisten konu hakkında yardım alabilceğimi söyledi.

Bilgisayar açıldığı gibi bu şekilde geliyor. Devamında exıt diyorum windowsa geçmesi için exıt dediğimdeki hali şudur:

Windows kesinlikle açılmıyor. Konu hakkıdna tecrübesi olanlar ve bilgisini paylaşmak istiyenlerin yardımlarını bekliyorum.
Dipnot: Sabahtan beri yaptığım işlemler:
F2'den ayarları resetleyip fabrika ayarlarına getirdim tekrardan.
Bütün şekilde denedim, en sonunda pes edip teknik sevisi aradım. Yazılımsal açıdan yardımcı olamadıklarını, en yakın teknik servisten konu hakkında yardım alabilceğimi söyledi.