Windows 8 açılamama sorunu

Sinan Güler

Hectopat
Evet arkadaşlar geceden itibaren indirdiğim tera online oyununu oynadıktan sonra bilgisayarı normal bir şekilde kapadım. Devamında sabah uyanıp bilgisayarı açmak istediğimde sonuç resimdeki şekilde görülmekte:

snqcw.jpg

Bilgisayar açıldığı gibi bu şekilde geliyor. Devamında exıt diyorum windowsa geçmesi için exıt dediğimdeki hali şudur:

snqfp.jpg

snqg1.jpg

Windows kesinlikle açılmıyor. Konu hakkıdna tecrübesi olanlar ve bilgisini paylaşmak istiyenlerin yardımlarını bekliyorum.

Dipnot: Sabahtan beri yaptığım işlemler:

F2'den ayarları resetleyip fabrika ayarlarına getirdim tekrardan.
Bütün şekilde denedim, en sonunda pes edip teknik sevisi aradım. Yazılımsal açıdan yardımcı olamadıklarını, en yakın teknik servisten konu hakkında yardım alabilceğimi söyledi.

BIOS ayarlarını default yaptığına eminsin dğeil mi ? Ayrıca anakartın nedir ?
Hocam casper nb 15.6 bilgisayarım var daha 2 aylık harddisk kablosunun çıktığından şüphe ediyorum. Hata da şu şekil bir hataya döndü " PXE-MOF: Exiting PXE ROM" olarak hata vermekte konu hakkında ki desteklerinize hala ihtiyacım var. Saygılar iyi forumlar.

Hocam casper nb 15.6 bilgisayarım var daha 2 aylık harddisk kablosunun çıktığından şüphe ediyorum. Hata da şu şekil bir hataya döndü " PXE-MOF: Exiting PXE ROM" olarak hata vermekte konu hakkında ki desteklerinize hala ihtiyacım var. Saygılar iyi forumlar.
Bu dediğin hata Boot menüde PCI Lan Seçmişsin ondan dolayı. Windows boot manager seçili olsun. Bilgisayarda herhangi bir usb bağlantısı olmasın bios pilini çıkar tekrar tak. Biosa girip optimal default yapıp save exit yap.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca Resimler neden ters gözüküyor?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı