Windows 8 Bilgisayarı Windows 7'ye Çevirmek

MaxFrexx

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımı windows 8 işletim sistemi olarak aldım ve geçenlerde GTA IV aldım pc için. Yüklediğimde oyunu desteklemedi. Biraz sorunlar yaşadım oyunda. Bir kaç yerdede sordum windows 7 çevirmemi söylediler. Torrent olarak format indirdim kurulum başladığımda belli hatalar veriyor. Bunun nedeni nedir ? BIOS'dan birşeyler mi yapmam gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim. Zaten memnun değilim windows 7 geçmek istiyorum. Cevaplayan arkadaşlardan teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Burada biz hiç kimseye Windows 7'ye geçmesini önermeyiz. Sadece bir oyunda sorun yaşadığın için Windows 7'ye geçmek çözüm değil. Bunu sana çözüm olarak söyleyen bilgisiz arkadaşlara da selam söyle.

Şimdi GTA 4 indirimde 5 dolara satıldı. Sen halen bu oyunu korsan kullanıyorsan zaten kendine ben oyuncuyum deme.

Hadi bunu bir kenara bırakalım, oyunun en yükü sorunu Games For Windows Live ki bu Windows 7 tarafından da desteklenmiyor. Oyuna birlikte gelen sürüm güncel değil ve buradan kendin indirip güncellemen gerekiyor:

Games for Windows İstemcisini | Bilgisayar Oyunları İstemcisini İndir

Sonrasında tabi bir de oyunun güncelleştirmeleri var. Mesela son sürüm 1.0.7.0.

Şimdi sen Windows 7'ye geçince bütün sorunlar çözülecek mi sanıyorsun ? Yarın öbürgün 8 isteyen bir oyun çıkacak ve tıpış tıpış 8'e geri döneceksin. O yüzden kendini PC konusunda biraz geliştir, burada biraz takıl ve Windows 8.1'in sevsen de sevmesen de kullanabileceğin en iyi işletim sistemi olduğunu öğren.

Hadi canım benim, geç şöyle, hoş geldin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı