Windows 8 Enterprise "Güncelleştirmeler denetlenemedi. 80070422" Hatası

Karadeniz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle kolay gelsin. Windows Update açıp güncellemeleri taradığımda "Windows yeni güncelleştirmeleri arayamadı." hatasını alıyorum.
Hata kodu : 80070422

Sizce bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak şu aracı bir dene: http://go.microsoft.com/?linkid=9830262
Eğer yine olmazsa aşağıdaki yöntemi uygula.
Windows Update 80070422 hatası

Windows Update Sorun Gidericisi mevcuttur ve bu hatayı sizin için çözebilir.
Bu işlem işe yaramazsa, şu adımları deneyin.
Windows Update hizmetini değiştirmek veya yeniden başlatmak için

Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.
  1. Yönetimsel Araçlar'ı açmak için Windows düğmesine sağ tıklatın ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna yönetimsel araçlar yazın ve Yönetimsel Araçlar'ı tıklatın.
  2. Hizmetler’e çift tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
  3. Ad sütun başlığına tıklayarak adları ters sırayla sıralayın. Windows Update hizmetini bulup sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın.
  4. Genel sekmesinde, Başlangıç türü'nün yanındaki Otomatik öğesinin seçili olduğundan emin olun.
  5. Hizmet durumu yanında, hizmetin başlatılıp başlatılmadığını denetleyin. Başlatılmamışsa, Başlat'a tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Bu hatayı görmeye devam ediyorsanız, daha fazla yardım almak için Microsoft Community web sitesine gidin.
Bunun geçerli olduğu hata kodları:
  • WindowsUpdate_80070422
  • 0x80070422

Kaynak: Windows Update 80070422 hatası - Microsoft Windows Yardımı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı