Windows Update 80070422 hatası
Windows Update Sorun Gidericisi mevcuttur ve bu hatayı sizin için çözebilir.
Bu işlem işe yaramazsa, şu adımları deneyin.
Windows Update hizmetini değiştirmek veya yeniden başlatmak için
Bu adımları uygulayabilmeniz için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.
Bu hatayı görmeye devam ediyorsanız, daha fazla yardım almak için Microsoft Community web sitesine gidin.
- Yönetimsel Araçlar'ı açmak için Windows düğmesine sağ tıklatın ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. Arama kutusuna yönetimsel araçlar yazın ve Yönetimsel Araçlar'ı tıklatın.
- Hizmetler’e çift tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
- Ad sütun başlığına tıklayarak adları ters sırayla sıralayın. Windows Update hizmetini bulup sağ tıklayın ve Özellikler'e tıklayın.
- Genel sekmesinde, Başlangıç türü'nün yanındaki Otomatik öğesinin seçili olduğundan emin olun.
- Hizmet durumu yanında, hizmetin başlatılıp başlatılmadığını denetleyin. Başlatılmamışsa, Başlat'a tıklayın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
Bunun geçerli olduğu hata kodları:
- WindowsUpdate_80070422
- 0x80070422
Aynı sorun devam ediyor. Güncelleştirmeleri elle tek tek kuramaz mıyız? Kurabilirsek listesini verebilir misiniz? Bu sorun yüzünden Visual C++ 2008'i kuramıyorum.İlk olarak şu aracı bir dene: http://go.microsoft.com/?linkid=9830262
Eğer yine olmazsa aşağıdaki yöntemi uygula.
Kaynak: Windows Update 80070422 hatası - Microsoft Windows Yardımı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.