Çözüldü Windows 8 Güncelleme Problemi ( MSI GX70 )

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhaba sosyal sakinleri, bugün işletim sisteminde yaşadığım sıkıntılar sebebiyle Recovery işlemi yaptım. Önceki sistemde 8.1 güncellemesini yüklemişken Recovery sonrası bilgisayar windows 8 olarak önüme geldi. Marketten 8.1 güncellemesini alabilmem için malum tüm windows güncellemelerini yapmam gerekiyor. Ancak güncellemeleri seçip yükle dediğimde "Güncellemeler yükleniyor..." ekranında "101 güncelleme karşıdan yükleniyor (toplam 0 kb, tamamlanan %0)" şeklinde takılıyor. Chrome hariç hiçbir uygulama kurmadım, Güvenlik duvarını kapattım, MSI ile birlikte gelen Norton Internet Security i devre dışı bıraktım ancak bunlar çözüm olmadı. Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilirler ise sevinirim, iyi sosyaller :)

Konu ile ilgili ekran alıntısı:

rdddY3.png

Onu öylece bırakın. Recovery işleminden sonra çok geç yüklemeye başlıyor. Bir önerim daha var bilgisayarınızı sık sık yeniden başlatın, bu güncellemeleri hızlandıracaktır. :)

Onu öylece bırakın. Recovery işleminden sonra çok geç yüklemeye başlıyor. Bir önerim daha var bilgisayarınızı sık sık yeniden başlatın, bu güncellemeleri hızlandıracaktır. :)

Yaklaşık 4 saat bu şekilde bekledim, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp güncellemeyi tekrar başlattım. Şu an için bir çarem olmadığı için sabaha kadar bilgisayarı bu şekilde bırakacağım :)

Güncelleştirmeyi durdurun.

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme

Buradan "Windows Update ile ilgili sorunları düzelt" butonuna tıklayıp "Gelişmiş"ten "Yönetici olarak çalıştır" kısmına tıklıyoruz. Ardından "İleri" butonuna basıp sorunları bulması ve çözümlemesini bekliyoruz.

@THE_MILLER arkadaşımızın dediği gibi Yönetici olarak çalıştırıp sonucu bekledim karşıma aşağıdaki gibi bitiş ekranı çıktı. Şu anda Windows Update kısmına girmek istediğimde explorer donuyor, bilgisayarı yeniden başlattım yine windows update e girmeye çalıştığımda explorer dondu. Tekrar sorun gidericiyi çalıştırdım aynı sonucu verdi. Şu an windows update kısmına ulaşamıyorum, sanırım tekrar Recovery yapacağım :)

MllXXa.png

Complete Internet Repair Windows Update kısmında takıldı, @SemihUluca arkadaşımızın hata koduna ait vermiş olduğu çözümü deneyip yeniden başlattım, şu an Windows Özellikleri yapılandırılıyor Bilgisayarınızı kapatmayın kısmında bekliyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı