Çözüldü Windows 8 HDD Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BraveHeart51

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC'de bugün resimdeki hata ile karşılaştım. Dün hiçbir sıkıntı yoktu bugün PC'yi açtım ve karşıma böyle bi' hata çıktı. Okuduğum yazılarda hard diskin problemli olabileceğini gördüm, ancak BIOS'ta hard diskim gözüküyor. Umarım diskte bir sıkıntı yoktur bu problemi nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    13 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoya bir göz atmanı öneririm kardeşim aynısı benimde başıma gelmişti bu şekilde çözmüştüm umarım işine yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoya bir göz atmanı öneririm kardeşim aynısı benimde başıma gelmişti bu şekilde çözmüştüm umarım işine yarar

RAM'leri söküp tekrar taktım, hard diske bağlı 2 kabloyu çıkarıp tekrar taktım ancak sonuç aynı maalesef. Hard diskin BIOS'ta markasıyla gözükmesi bi problem olmadığını gösterir mi?

Muhtemelen HDD'de sorun yok fakat sistem çökmüş. Temiz kurulum yapın.
Tamam format atmayı deneyeceğim. HDD'de bi sorun olursa bunu nasıl anlarım?
Merhaba ben format atcaktım ancak USB bellek takılı olmasına rağmen aynı hatayla karşılaşıyorum ekrana windowsla ilgili bişey çıkmıyor sebebi nedir?
Sorun çözüldü teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı