Windows 8 indirmek istiyorum

Ben daha önce hiç internetten windows indirmedim. Hep DVD alıp kurdum. USB 2.0 dan nasıl kuruduğunu da biliyorum, sorunum bu değil. Sadece cevabını öğrenmek
istediğim iki sorum var.

•DVD'lerin içinde ürün kodu, ürün anahtarı gibi şeyler yazıyor oluyor. İnternetten indirdiğimde bunlar nerde olacak?:confused:

•Windows 8'i 64 bit indirmek istiyorum, ama indirme bağlantılarında 64 veya 32 bit gibi özellikleri yazmıyor. Bir program aracılığıyla bilgisayarım, uygulamalarım, vs. taranıp direk olarak alışveriş bölümüne geçiyor. Orda da Windows sürümü ve ücreti dışında hiç bilgi yok. Kısacası indirdiğim Windows 8' in 64 bit olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?:confused:

Orayı okudum daha önce ama pek bir şey anlamadım.
Sorularınıza cevap vereyim o zaman:

Windows 8 demişsiniz ama Windows 8.1 indirin.

-İndirdiğinizde Windows'u kurarken key isteyecek. Gönderdiğim linkin 2. mesajında yer alan keyin başını Google'da aratıp bulacaksınız, onu kullanacaksınız. Daha sonra korsan aktivasyon için şu var: https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/33185-windows-8-1-icin-aktivasyon-cikti.html
Ama bütçeniz varsa orijinal almanızı öneririm. Orijinal almaya değer bir işletim sistemi.

-64 bit indirme linki ilk verdiğim linkte yer alıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı