Windows 8 Internet Problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar, Benim problemin biraz özel gözüküyor ancak burada paylaşmak istedim. Öncelikle IT çalışanı olduğumu belirtmek isterim. Evimdeki bilgisayarıma Windows 8 kurulumu yaptım (öncesinde 7 kullanıyordum) herşey düzgün gözüküyor internet bağlantımda da sorun yok ancak Windows güncellemelerinde sıkıntı yaşamaktayım.

Hata kodları değişiyor ve anlatılanlar bir çözüme yaramıyor. İnternet yok hatası olduğuna dair de dökümanlara ulaşıyorum hata kodlarından ancak internetim var. Windows store ile ilgilide benzer problemim var. Windows store şu an normal açıldı ama bundan önce yine internetle ilgili hata alıyordum. Windows güncellemesi içinde bir kereye mahsus güncelleme yapabildim ama onun dışındaki tüm check for updates işlemim sonuçsuz kaldı. Konuyla ilgili ttneti dahi aradım, modemimi fabrika ayarlarına döndürüp tekrar configure ettim ancak sorun devam ediyor. Bu tarz bir şeyle hiç karşılaşan oldu mu acaba? TCP/ip, dns vs gibi bir problem değil antivirüs yazılımı bile kurmadım henüz bilgisayara. Yeni bir modem mi almayalıyım acaba? Şimdiden teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Bir keresinde de güncellemeleri bulmuş ancak downloading işlemi sonuçsuz kalmıştı. Terzi kendi söküğünü dikemez durumundayım :)

İnternetinizde sorun yok ve internete çıkabiliyorsanız, Sistem de Daha yeni temiz kurulumdan çıktı ve hala durum aynı ise aşağıda sıraladıklarımı uygulayın.(Windows orj. diye umut ediyorum :) )
1.Modeme reset atın, Wireless ile kullanıyorsanız Lan bağlantısı ile bağlanın.
2. C:\Windows\SoftwareDistribution Altında bulunan klasör içlerini temizleyin Verdiğim yol altında bulunan not defterini de silin. (Silmede sorun yaşarsanız Servislerden windows update kapatın)
3. Local Microsoft hesabı ile giriş yapın, Microsoft hesabını silin.
4. Servislerden windows update açıp, Denetim masasından Windows update çalıştırın. İşlem tamamlanana kadar (Donma belirtisi olsa dahi kapatmayın bekleyin.)

İşlem tamamlanana kadar internet'e çıkmayın. Kolay gelsin. Aldığınız hata kodlarınızı paylaşsa idiniz yararlı olurudu :)

Beyler bu konu altında sorunumu paylaşmak istiyorum sizlerle.
Bugün sabah Asus x552c laptopum geldi. Komşularımın kablosuz ağlarını görüyor fakat benim kablosuz ağımı göremiyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı