Acaba Windows 8 ISO dosyası verebilir misiniz? Yüklemek istedim ama her yerde Windows 8.1 ISO dosyası var. Bir sitede var ama güvenemedim. Çünkü yanında Office'de veriyor. Üstelik profesyonel! Ha bu arada korsan dosya vermeyin.
Explanation of the file nameExample: 5.2.3790.1232.winmain.040819-1629_x86fre_ client-home_retail_en-us-LB1CFRE_EN.iso1. 1.00-10.00 NT Kernel Version2....
All the updates for the English and 23 other localized versions of Microsoft Windows 8 (8.0) in one unified installer.The installer offers full support for...
@Nitroshock6 ne yapsaydım 8.1 kastırıyordu bende 8 deneyeyim dedim. Bu kadar ön yargılı olma.
Yavaş atın normalde alıştığım klavye farklı bu klavye farklı bunda hızlı yazamıyorum ben
Sağ ol @28371 ve @Umut Nas.Umut ayrıca profilindeki kedi çok şirinmiş.
@Nitroshock6 ne yapsaydım 8.1 kastırıyordu bende 8 deneyeyim dedim. Bu kadar ön yargılı olma.
Yavaş atın normalde alıştığım klavye farklı bu klavye farklı bunda hızlı yazamıyorum ben
Hocam ön yargı değil indireceğiniz kaynaklardan çıkan sonuçları göz önüne alın derim. Ve daha çok sosyalde tanınmış kişilerin olduğu onayladığı konulardaki ISO dosyasını indirmenizi tavsiye ederim. Windows 8 ile 8.1 arasında fark olduğunu biliyorum.
Mesajınızdaki linkte bulunan ISO dosyaları birden fazla dil ile geliyor sanırım ve dosyaların boyutu bir hayli yüksek. Diğer bağlantılara bakabilirsiniz.
Mesajınızdaki linkte bulunan ISO dosyaları birden fazla dil ile geliyor sanırım ve dosyaların boyutu bir hayli yüksek. Diğer bağlantılara bakabilirsiniz.
Sağ tarafta şu şekilde ISO IMAGE şeklinde bir bölüm olacak, o bölümden indirmek istediğiniz mimarinin ISO dosyasına tıkladığınızda indirme başlayacaktır.
Sağ tarafta şu şekilde ISO IMAGE şeklinde bir bölüm olacak, o bölümden indirmek istediğiniz mimarinin ISO dosyasına tıkladığınızda indirme başlayacaktır. Eki Görüntüle 1396233
Hocam Windows 8'e geçmeyin derim. Windows 8'e desteğini kesti Microsoft. Peki neden? Microsoft Windows 8'i çıkardığı zaman Windows kullanıcılarından bir hayli fazla tepki almıştı. Bu nasıl bir işletim sistemi? Böyle işletim sistemi olmaz olsun, diye hakaretler yağdırmışlardı. O yüzden Windows 8.1'i çıkardı.
Hocam Windows 8'e geçmeyin derim. Windows 8'e desteğini kesti Microsoft. Peki neden? Microsoft Windows 8'i çıkardığı zaman Windows kullanıcılarından bir hayli fazla tepki almıştı. Bu nasıl bir işletim sistemi? Böyle işletim sistemi olmaz olsun, diye hakaretler yağdırmışlardı. O yüzden Windows 8.1'i çıkardı.