Hocam biz yardımcı oluruz, sen Windows 10'a geç ve ses sürücüleri Windows 10 kendisi yüklemesi yeterli. Realtek ise sosyal'de Recep Bey paylaşıyor güncel sürücüleri onu kurun.
Sorumu bir kez daha okuyabilir misiniz?Resmi olarak Microsoft üzerinden indirebilirsin. Windows 8.1'i İndir
Tekrar Windows 10 deneyeyim o zaman, Teşekkür ederim.Hocam biz yardımcı oluruz, sen Windows 10'a geç ve ses sürücüleri Windows 10 kendisi yüklemesi yeterli. Realtek ise sosyal'de Recep Bey paylaşıyor güncel sürücüleri onu kurun.
https://drive.google.com/file/d/1SjjPKaDHJAv0JIpJTa2zWSEiNGQFGA8i/view
Bütün kategorilere bakarsanız göreceksiniz.Sorumu bir kez daha okuyabilir misiniz?
Tekrar Windows 10 deneyeyim o zaman, Teşekkür ederim.
Maalesef, bu sitede mevcut değil.
Yalnız o türkçe değil.Bütün kategorilere bakarsanız göreceksiniz.
Güncel olarak Microsoft'un sitesinden Windows 10 kurmanı öneriyorum.
Hocam biz yardımcı oluruz, sen Windows 10'a geç ve ses sürücüleri Windows 10 kendisi yüklemesi yeterli. Realtek ise sosyal'de Recep Bey paylaşıyor güncel sürücüleri onu kurun.
Anladım pardon sen düz Windows 8 istiyorsun ancak tavsiye etmem çok eski ve güncelleme de almıyor ilk sürüm olduğu için hatalar ve buglar ile dolu başın çok ağrır tavsiyem Windows 10 olacaktır 1, 2 gün daha beklersen yeni bir Windows 10 sürümü çıkacak onu kurup denemeni tavsiye ederim.Sorumu bir kez daha okuyabilir misiniz?
2004 sürümü çıkalı oldu aslında biraz.Anladım pardon sen düz Windows 8 istiyorsun ancak tavsiye etmem çok eski ve güncelleme de almıyor ilk sürüm olduğu için hatalar ve buglar ile dolu başın çok ağrır tavsiyem Windows 10 olacaktır 1, 2 gün daha beklersen yeni bir Windows 10 sürümü çıkacak onu kurup denemeni tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.