YFK
Kilopat
- Makaleler
- 9
Bu Windows 7 ISO dosyalarını nereden buldunuz hocam. Bende Microsoft üzerinden indirmek ıstiyorum.
Hocam bu sitede tüm Windows sürümleri var.
Bu Windows 7 ISO dosyalarını nereden buldunuz hocam. Bende Microsoft üzerinden indirmek ıstiyorum.
Tamamdır hocam bu bağlantıdaki ellenmemiş gibi görünüyor, çok teşekkür ederim.
Güvenilir değil mi? Kullanacağım da
Güvenilir değil mi? Kullanacağım da.
Mega yüzünden indirme yarıda kalıyordu en son para istiyor. Ben indirdiğimde istemiyordu. Ben aynı iso dosyasını ntlite ile düzenledim seyahat spor gibi uygulamaları falan kaldırdım, 68 güncelleme gömdüm(disk temizleme yapınca 62 olduHocam bağlantı paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Mega yüzünden indirme yarıda kalıyordu en son para istiyor. Ben indirdiğimde istemiyordu. Ben aynı iso dosyasını ntlite ile düzenledim seyahat spor gibi uygulamaları falan kaldırdım, 68 güncelleme gömdüm(disk temizleme yapınca 62 oldu) formatladım, şimdi drive'a yedekliyorum. İndireceğinde alıntı yap bağlantıyı paylaşayım indirmek istersen.
Upload hızı düşük daha yüklüyorum anca bir saat sonra paylaşabilirim.Hocam paylaşır mısınız?
Hocam paylaşım için kişi veya grup ekle seçeneğini kullansam daha iyi olacak sanırım. Onun için e-mail ya da isim deneyelim sistemi tam bilmiyorum ben.Hocam paylaşır mısınız?
Teşekkürler hocam.Bu siteyi kullanıyorum güvenilir, her ISO vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.