Windows 8 ISO Dosyasını USB Belleğe Yazma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi indiriyorum uygulama bulunamadı diyor. Bu diğer windows 7 USB/DVD TOOL dedin ya. O da Yandex'in Windows 8 dosyalarını tanımıyor.

Windows 7 USB DVD Download Tool adlı program ile dene eğer yine başaramazsan. Bu programda iso formatında dosyasını istiyor. Bulunduğu dizini seçiyor, daha sonra flash belleği seçiyorsun ve 20-40 dk arasında flash belleğin okuma-yazmasına göre yüklüyor.

- - - Güncellendi - - -

Abi valla izledim. :D Hatta en az 4 defa :)
Şöyle bir hata veriyor
lqvf2.png
[/URL][/IMG]

Başka yerden indirmeyi denedin mi?
http://www.wintobootic.com/

Sağ üstten "Download V2.01"e tıkla.

O da dosya yı görmüyor şöyle: Yandex'ten 3 saat önce indirdim ama ne yapıcam bilmiyorum.
- - - Güncellendi - - -

Windows 7 USB DVD Download Tool adlı program ile dene eğer yine başaramazsan. Bu programda iso formatında dosyasını istiyor. Bulunduğu dizini seçiyor, daha sonra flash belleği seçiyorsun ve 20-40 dk arasında flash belleğin okuma-yazmasına göre yüklüyor.

- - - Güncellendi - - -

Başka yerden indirmeyi denedin mi?
http://www.wintobootic.com/

Sağ üstten "Download V2.01"e tıkla.
3 defa indirdim yok yinede olmuyor.

O da dosya yı görmüyor şöyle: Yandex'ten 3 saat önce indirdim ama ne yapıcam bilmiyorum.
- - - Güncellendi - - -

3 defa indirdim yok yinede olmuyor.

Sanırım Winrar içinde Windows 8. Rardaki iso kalıbını dışarı bir yere çıkar o zaman görür program. Rar okumuyor maalesef.

Partları programın mı Extract etmesini bekliyorsun? Bilgisayarındaki WinRAR silinmiş sanırım ayrıca. Bir de resim eklerken IMG kodları ekleme ;)

Recep abi haklıymışsın :D WinRAR'ı silmişim. Şimdi oldu. Bu sefer program çalıştı yine dosyaları görmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anıl Bey, videoyu izlediniz mi?
ISO dosyanız hazır mı?
ISO'yu Extract ettiniz mi?

Program dosyaları görmedi değil. Program gayet güzel çalışıyor ama siz kullanmayı bilmiyorsunuz. Videoyu izleyin, videoda her şey anlatılmakta. Video yukarıda, ilk mesajda. Üstündeki ok işaretine basınca oynamaya başlaıyor. Hoparlör açıksa sesi de duyuyorsunuz. Sesli videodur.

Anıl Bey, videoyu izlediniz mi?
ISO dosyanız hazır mı?
ISO'yu Extract ettiniz mi?

Program dosyaları görmedi değil. Program gayet güzel çalışıyor ama siz kullanmayı bilmiyorsunuz. Videoyu izleyin, videoda her şey anlatılmakta. Video yukarıda, ilk mesajda. Üstündeki ok işaretine basınca oynamaya başlaıyor. Hoparlör açıksa sesi de duyuyorsunuz. Sesli videodur.

Süper ezdiniz... Ben YANDEX'ten indirdim. Dosyalar İSO dosyası değil. Yani 30 tane dosyayı İSO dosyası haline dönüştürmem lazım.

Süper ezdiniz... Ben YANDEX'ten indirdim. Dosyalar İSO dosyası değil. Yani 30 tane dosyayı İSO dosyası haline dönüştürmem lazım.

Anıl sen hayatında hiç dosya sıkıştırıp sıkıştırılmış bir dosyayı açmadın mı? Cidden merak ettim. Eğer öyle ise Windows 8 kurma derim.

Dosyaya sağ tıklayıp klasöre çıkart diyeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı