Windows 8 kilitlenme sorunu

Ramazan Uçan

Kilopat
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
373
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar bilgisayarımda 2 işletim sistemi yüklü w7 ve w8 windows 7 de herşey normalken Windows 8 de pc ve fareyi görmüyor aslında görüyor fakat ilk kullanımda görüyor olay şu şekilde:

Bugün internetten Windows 8 pro x64 indirdim kurdum ayarları ve yazılımları yükledim daha sonra güncelledim ve açılıp kapandıktan sonra klavye fare çalışmaz hale geldi sonra w8 kaldırıp yeniden kurdum yeniden başlattıktan sonra gene aynı şey oldu ve bu olay boot menüsüne girmeme de engel oluyor menüden Windows 7 yi bile seçemiyorum resmen pc yi ele geçiriyor Windows 8 crack lıdır bu arada bilen veya aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardım ederse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olayı dizüstümde bende yaşamıştım. Win 8 pro 64 bit idi. Win 8.1'e geçirince sorun düzelmişti. Bu arada güncelleştirmeleri yapın diyeceğim ama cracklı kullanıyorsunuz.
 
Gönül ister ki orjinal kullanalım ama çok pahalı şuan 8.1 indiriyorum ondada olmazsa 7 ile devam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı