Windows 8 Kişisel bilgisayaranız bir sorunla karşılaştı

Bilgisayarı yeniden başlatınca yine mavi ekran alıyorum veya video izlerken bir anda mavi ekran geliyor. Sistemi geriye alıyorum otomatik onarım yapıyorum 1 saatte anca düzeliyor.

Logitech oyun konsolu var onun sürücüsünü güncelleyin yada bilgisayara takmayın. Asus AiCharger yazılımını kaldırın, Realtek sürücülerini güncelle, Asmedia'ya ait sürücüyü güncelle, Kaspersky'ı kaldır, Nvidia sürücün güncel değilse güncelle.
İmzamda bulunan sistem tarama 2 olanı indir scan yap. Tarama bitince save result yapıp txt dosyasını veya içinde yazanları burada paylaşın.

Logitech Gaming Software klavye tuşlarını falan ayarlıyorsun. Nvidia sürücüm güncel. Asus AiCharger All Suit programı ile birleşik onu enable ettim. Realtek ve Asmedia güncellediğim zaman hep mavi ekran alıyorum şimdi bir daha deniyorum.

Klavye ise dediğim şekilde sürücü güncelle, Nvidia güncel gözükmüyor ancak sen yine kontrol et derim, Aicharger kaldırabilirsen kaldır hatta Asus'un ne kadar aracı varsa kaldırın. Realtek doğru sürücü kurduğunuza ve orj. siteden indirmeniz gerektiğini unutmayın. Asmedia güncelleyemezsen kalabilir.

Asus destek sitesinden indiriyorum. Nvidia Experience den güncelledim dün 337.88 sürücüsü. Yeni BİOS güncellemesi gelmiş onu yapıyorum. Dediğim gibi Audio ve Lan güncellemesini yaparken mavi ekran alıyorum mavi ekran almazsam onu yapıcam.

Kaspersky nin yerine ne önerirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı