Windows 8 kurulum sonrası fanların yüksek devirde dönmesi

Montaj sırasında okul'da olduğum için göremedim ama güvendiğim bir yerdi bios güncellemeyi bilmiyorum bu arada 64 bit destekleyen işlemcime 32 bir kurmuş önceden 64 bit kullanıyordum hafta sonu tekrar gidip 64 bir kurduracağım fan yanma olayı ise baya önceydi 7 ay oldu anakart değişimim ise pazar günü monte edildi.

@Recep Baltaş yardım edebilirmisin gerçekten fan sesi baş ağırına yol açtığını öğrendim.

Sorunum bugün çözülmüştür, bilgisayar tamircisi yeni nesil anakart bilgisayar ısınmasın diye fanı son hızda çalıştırırmış dedi, şimdiki sorunum ise internetim yavaş olduğunu fark ettim speed testler çok yavaş.

Edit: Driver'lar güncel, bios güncel mobilde veya kablo ile hız problemim yok.

Konu günceldir arkadaş'lar sorunum hala devam etmekte mobil ve kablo çok hızlı ama laptop ile çok yavaş kablo ile anca hızlanıyor.

speedtest.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden ağ kullanımına bakın ilk öncelikle, bunu interneti kullanmıyorken yapın ki sizden habersiz pc'nin interneti kullanıp kullanmadığını anlayın. Burda bir problem yoksa denetim masasından ağ bağlantılarına gidin.Kablosuz ağ bağlantısı özelliklerine girin,burdan yapılandır değin. Gelişmişe gelin burda "N" modunu aktif edin (modeminizin n modu desteklediğini farz ediyorum).Gezinme zorlaması ve yayın gücü gibi ibareler olucak (modele göre terimler farklılık gösterir) bunları en yükseğe alın. Güç yönetimi sekmesinden, güç kazancı kısmında tik varsa kaldırın. (Bunların hepsini driverınızın güncel olduğunu ve kullandığınız yerdeki başka cihazlardan hızlı girdiğinizi varsayarak anlattım.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı